רגע מרגש לטלוויזיה הישראלית ולתאגיד השידור הציבורי בפרט. הערב (ה') עלתה סדרת הדרמה של כאן 11 – "שעת נעילה" בסטרימינג העולמי של HBO.

מלחמת יום כיפור, בה עוסקת הסדרה צפויה להגיע אל מאות אלפי המנויים של HBO מקס, ברחבי העולם. כוכבי הסדרה לא נותרו אדישים לרגע המרגש, והגיבו בהתאם.

"האמת שזה ממש ממש מרגש", הגיב כוכב הסדרה אביב אלוש "האמנו וידענו שאנחנו שותפים למשהו גדול כשצילמנו ועבדנו על הפרוייקט הזה. אבל מי היה מאמין שסדרה ישראלית מקורית על מלחמת יום כיפור שהיא אולי הפצע הישראלי הכי גדול, תצליח לגעת בכל כך הרבה אנשים ולבבות ועכשיו בתקווה שהיא תעשה את זה גם מעבר לים".

אלוש סיכם: "לצערנו מלחמות זה חלק בלתי נפרד מהקיום וההיסטוריה האנושית אבל בשאיפה ותקווה שנגיע כמה שיותר מהר למימוש הפסוק: "לא ישא יותר גוי אל גוי חרבולא ילמדו עוד מלחמה"."

גם עופר חיון, המגלם בסדרה את רב"ט מרקו דולזי הגיב: "רוצים לדעת מניין האנגלית שלי? התרגשות שיא".

 

View this post on Instagram

 

רוצים לדעת מניין האנגלית שלי????? התרגשות שיא! Welcome HBO. @hbomax

A post shared by Ofer Hayoun (@oferhayoun) on

השחקן מאור שוויצר, שלא מפסיק לקטוף תפקידים בתקופה האחרונה כתב: "האמת שתקופה מרגשת.. גם היום עולים ב-HBO גם מה שקורה בארץ עם ״שעת נעילה״ וגם פרוייקט שמאוד מאוד יקר לליבי שעולה ביום ראשון.. פרוייקט שחיכיתי לו הרבה זמן של הגאון מאור זגורי בקשת 12".