הערב (שבת) התקיימה הפגנה מול ביתו הפרטי של ראש הממשלה בנימין נתניהו, ברחוב הפורצים שבירושלים, ללא אישור המשטרה – זאת לאחר שהזוג נתניהו נצפו מספר פעמים בבית לאחרונה, דבר שגרם למפגינים נגד ראש הממשלה להגדיר את המקום כ"בית המסתור של הזוג נתניהו".

על פי הנחיות היועמ"ש, במידה ולא ניתן אישור של המשטרה להפגין מול ביתו של נבחר ציבור, על המשטרה להורות על פיזור ההפגנה תוך זמן קצר וכי במידה והמפגינים אינם מתפזרים – על המשטרה לפנות את המפגינים. עם זאת, ההפגנה ברחוב הפורצים הערב לא פוזרה.

מאות אנשים הפגינו במשך כחצי שעה, ולאחר מכן המפגינים המשיכו להפגנה מול מעון ראש הממשלה הרשמי שבבלפור. ההפגנה התקיימה "לאחר שאתמול חזינו במופע הסתה מכוער מצד ראש הממשלה שניסה לייחס למפגינים תמיכה איראנית".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

קריים מיניסטר

מתנועת קריים מיניסטר נמסר: "כמו טראמפ, נתניהו בהיסטריה כי זמנו עבר. במקום לנסות להציל המדינה ממחדליו ומהאסון הכלכלי והבריאותי שהמיט על אזרחיה, הוא עסוק בשיסוי, הסתה ופייק ניוז".

"שוב הוכח שכל מה שמעסיק את הנאשם הכושל בשעה קשה זו הן ההפגנות בבלפור. אנו קוראים לאזרחי ישראל- בואו הערב לבלפור להפגנת זעם. נבהיר לנאשם שהציבור מאס בשלטונו הכושל והמושחת ומההסתה הבזוייה שלו. אנחנו נהיה שם הערב ובכל מוצ"ש עד שיילך!"