מתכון למאפה שוקולד ושקדים
כשהזמן קצר והמלאכה מרובה, אין כמו מתכונים קלים וטעימים. במיוחד לקראת כניסת השבת המוקדמת, סידרנו לכם מתכון קל למאפה שוקולד ושקדים שתוכלו לתקתק בפחות מ-5 דקות עבודה ולזרוק לתנור. צפו
מצרכים:
בצק עלים/ שמרים
טבלת שוקולד אהובה
ביצה להברשה
לקישוט: אבקת סוכר/ חופן שקדים פרוסים/ אגוזים קצוצים
אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור על-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. מרדדים קלות את בצק העלים/השמרים ושמים באמצע את טבלת השוקולד
3. בעזרת סכין יוצרים פסים מסביב לטבלת השוקולד וקולעים מעליה באיקסים (ראו בסרטון למעלה)
4. מניחים את הבצק הקלוע בתבנית, מברישים בביצה טרופה ומפזרים מעל את האגוזים/ השקדים
5. אופים בתנור שחומם מראש במשך 17 דקות, או עד שהמאפה מקבל גוון זהוב-שחום יפה, מוצאים ומפזרים מעט אבקת סוכר.
שבת שלום!

מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
רוזי חודדי
נראית מיליון דולר . באיזה שוקלד השתמשת חלבי או פרווה
15:13 02.11.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רוזי חודדי
נראית מיליון דולר . באיזה שוקלד השתמשת חלבי או פרווה
15:13 02.11.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר