ראש הממשלה לשעבר, אהוד ברק, התייחס היום (חמישי) להתנהלותו של ראש הממשלה נתניהו בעניין הקורונה, וכן הנוגע לבחירות בארצות הברית – כאשר לטענתו נתניהו גרם נזק כבר לתמיכה בשתי המפלגות בארה"ב.
ברק התייחס להתנהלותו של נתניהו בקורונה ואמר: "נתניהו צריך לפנות את תפקידו, הוא אחראי לכישלון חסר תקדים. בכל מקום בעולם יש הרבה אי ודאות בגלל הקורונה, אבל אין דרישה להדיח מנהיגים אחרים כי יש אמון שהם פועלים להוציא אותנו מהמצב הזה – פה זה לא כך".
בנוגע לנשיא טראמפ, אמר ברק כי ברחבי העולם מסתכלים עליו בצורה שלילית: "ישראל והפיליפינים אלו שתי המדינות היחידות שיש בהן הערצה עצומה לטראמפ. ברוב חלקי העולם הוא נתפס כאדם שהחליש את אמריקה".
בנוסף, התייחס לעניין הגרעין האיראני, ולסנקציות שהטילה ממשלת ארה"ב על איראן, כאשר לדבריו "האיראנים סגרו את הפער בצורה הרבה יותר מסוכנת דווקא מהעובדה שארה"ב יצאה מהסכם הגרעין".
ברק התייחס לעניין יריבו של טראמפ, ואמר: "אני מכיר את ג'ו ביידן יותר מ-35 שנים – הוא ידיד ישראל מובהק". לדבריו, "נתניהו גרם נזק כבד לתמיכה הדו-מפלגתית בישראל, שהייתה מקור כוח".
בהתייחס לאישור מכירת מערכות נשק מתקדמות לאיחוד האמירויות הערביות, אמר ברק: "כל עניין ה-F35 לא היה עולה בכלל אילו הקשרים שלנו עם הקונגרס והסנאט הדמוקרטיים היו טובים".
מה דעתך בנושא?
34 תגובות
3 דיונים
גרלד
הלוואי וברק ידע מה הוא אומר.מסכן לוקה בנפשו סובל
11:47 30.10.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
טוני
אהוד ברק מכיר את ביידן היה איתו באורגיות משותפות
11:45 30.10.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שחף פ
מעניין שברק חבר של הפדופיל אפשטיין. ועכשיו הוא תומך במטריד קטינות ובנות משפחת ביידן. אולי יספרו לנו באף בי אי ובסי אי אי עד כמה לוחצים לברק בביצים הרקובות שלו?
09:48 30.10.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מאיר
אני אשמח שאחרי הבחירות הנשיא טראמפ כמובן ב"ה ידרוש שיסגירו אותך לארה"ב על פרשת הפדופיליה יהיה מעניין מאוד
23:55 29.10.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ןויצ.ש
בתגובה ל: מאיר
חברים יקרים. ברק איש חולה ומסכן .פיצול אישיות .שייך לעדה שאותה קילל.מתנשא מעל גובהו. חולה בשנאה תהומית.ואין טיפול לדברים.
07:51 30.10.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מאיר
לברק אין ספור כישלונות ותיקים פלילים שהשמאל סגר לו ביבי אין ספור הצלחות למדינת ישראל
23:51 29.10.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מני
כניראה ביידן הבטיח לברק שהוא יוציא אותו מתיק הפדופיליה
23:45 29.10.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
זיעד
ברק מדבר, מדבר, מדבר. ביבי עושה.
23:40 29.10.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אמריקאי מכיר
ברק מכיר את ביידן כנראה חגגו יחד עם אפשטיין
19:29 29.10.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רונה
ביידן, סכנה גדולה לישראל, הקבל, והבונים החופשיים, הם שליטי הרשע בעולם, ברק פוחד שיתגלה הרבל, וכל הקנוניה שלהם, לזרוע רוע בעולם ולהפוך איותנו לעבדיהם. כדאי לבדוק באינטרנט על הקבל
20:43 29.10.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דן
אפשטיין הסוטה וברחחחח המכוסה דביל גמדי טוס לנו כבר מהחיים אפס
19:12 29.10.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
איציק
מר אהוד ברק! מה בדיוק אתה רוצה? אתה יודע? צא מחיינו ! אפשטיין איננו, אז אתה מחפש תשומי אצלינו? השתמש בפנסיה שלך בתבונה ואת המלצותיך איננו צריכים! קצת נמאסתה!
18:30 29.10.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר