מתכון למרק עוף וירקות עם פתיתים

שעון החורף כבר כאן וזו הזדמנות מעולה לנצל את האווירה עם ארוחה טעימה ומחממת, סידרנו לכם מתכון מנצח למרק עוף וירקות עם פתיתים, שהוא גם ארוחה וגם לא במקרה תרופת הסבתא הכי עתיקה לחיזוק המערכת החיסונית לקראת העונה הגשומה

מצרכים:
1/2 חבילת פסטה כוכבים/ פתיתים
2 גזרים רחבים
2 קישואים גדולים
1 גבעול סלרי קצוץ
200 גרם קוביות חזה עוף (לא חובה)
2 גבעולי שמיר קצוץ
1 בטטה / דלעת חתוכה לקוביות
1 כוס פרחי כרובית קטנים
1 בצל
כפית מלח
חצי כפית כורכום
כף שמן זית

הוראות ההכנה:
1. חותכים את הבצל, הגזרים, הקישואים והבטטה/ הדלעת

2. בסיר עמוק מוספים כף שמן זית, שמיר וסלרי קצוץ, בצל מגורר וקוביות עוף מטגנים 6-5 דקות או עד שהבצל והעוף מקבלים צבע זהוב

3. מוסיפים את הירקות והתבלינים, מוסיפים מים עד לקו שמעל הירקות ומביאים לרתיחה, מנמיכים ומבשלים כ- 25 דקות.

4. מוסיפים חצי חבילת פסטה כוכבים, מבשלים 6 דקות, מכבים ומכסים ל- 5 דקות נוספות.

בתאבון!

=============

באדיבות המותג ברילה