רפואה שלמה. ראש ישיבת שבי שומרון הרב יהושע שמידט נגמל אתמול ממכשיר תוספת החמצן אליו היה מחובר בשבועות האחרונים בעקבות סיבוכי נגיף הקורונה.
הרב נדבק בקורונה לפני כחמישה שבועות, אחרי מספר ימים נראה שהתאושש, אך אז חלה החמרה במצבו והוא אושפז בבית החולים בילינסון והוגדר כחולה קשה עם סטורציה נמוכה. לאחר כשבוע שוחרר הרב לביתו, כשהוא מקבל תוספת חמצן באמצעות מחולל.
"הרופאים אמרו שהרב לא יצא מבית החולים"
כאמור, כעת נגמל הרב ממחולל החמצן והוא מתנייד בביתו. בני ביתו סיפרו לסרוגים: "הרב עדיין חלש, אבל מתאושש ומתחיל לחזור לשגרה ברוך ה'. קיבלנו בשבועות האחרונים אלפי פניות מצד תלמידים, תושבים ואנשים מכל הארץ, שביקשו לדרוש בשלומו ולהתפלל בעבורו. וכעת אנחנו מבקשים להודות לכל מי שהתפלל".
"נעשה לנו נס", אומרים בני המשפחה, "כבר שמענו את הרופאים אומרים שייתכן והרב לא יצא מבית החולים, והנה לא רק שהוא בבית, אלא שהוא כבר בתהליכי החלמה מתקדמים".
לפני חודש, בזמן החגים, התראיין הרב שמידט לבני טייטלבוים בכאן מורשת וסיפר, בגרון חנוק, על המתרחש במחלקת הקורונה בבית החולים: "זה לא משחק ילדים מה שקורה פה בבית החולים. זו מחלה מאוד קשה. אני לא מרגיש כל כך טוב, בגלל שיש לי סטורציה נמוכה. זה לא נעים להיות בבית חולים, זה לא נעים שהסטורציה כל הזמן יורדת, למרות שמקבלים חמצן."
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
"כל הנשמה תהלל יה הללויה. אדם צריך להודות על כל נשימה ונשימה שהוא נושם. הזכרנו את המשפט הזה בדרשות, אבל אצלי הוא מקבל מעמד חדש. במשך חודש הייתי מחובר לחמצן, לא הייתי מסוגל לנשום בלי החמצן. הלחץ דם, הדופק והחמצן לא היו פשוטים אצלי. ברוך ה', 'הודו ליי כי טוב כי לעולם חסדו'. מאתמול אני לא לוקח חמצן. מודה לקב"ה על המשך הויזה שנתן לי בעולם הזה להמשיך לפעול, כמה שאוכל".
"אני מודה לכלל ישראל לאלפים ורבבות עם ישראל שהתפללו עליי, אני יכול להעיד שבאותו ערב שהייתה תפילה המונית שהתפללו בארץ ובעולם עלי, שעה אחר התפילה כל המדדים שלי בבית החולים השתנו לטובה. זו עובדה. ועל כך אני מודה לכל התושבים, התלמידים ואתרי החדשות שבזכותם הייתה תפילה ברוב עם. מודה גם לראש המועצה יוסי דגן, שעזר ותמך בכל שלב".

מה דעתך בנושא?
4 תגובות
1 דיונים
הציוני
שתזכה לשנים רבות ,בריאות טובה ועשייה רבה לעמנו!
09:17 22.10.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ריוור
לא מודה לרופאים ולכל הצוות שטיפל בו -לא נורא כנראה שיסתדרו בלי התודות שלו
15:43 21.10.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עם ישראל חי
בתגובה ל: ריוור
תגובה של אדם שרק מחפש את הרע בכל דבר...הסרטון הזה יועד לתלמידי הישיבה שלו, מההיכרות האישית שלי עם הרב הוא הודה לרופאים בלי הפסקה
16:54 21.10.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מרא דאתרא
יהי רצון שכך נתבשר על חולי ישראל אמן!
15:16 21.10.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר