מתכון לדגים חריפים: ב-9 הימים הקרובים אנחנו נפרדים בצער מהבשר. במקום סטייקים עסיסיים, קציצות בשר נימוחות ועוף קריספי נסתפק בדגים, פסטות ופשטידות חלביות לרוב. מדור המתכונים של סרוגים יעזור לכם לעבור את הימים הנוראים בשלום.

עושים לייק לעמוד הפייסבוק של סרוגים ונשארים מעודכנים כל הזמן

מתכון לדגים חריפים – החומרים:

  • דג לבחירה (נסיכת הנילוס, אמנון או כל דג אחר שיעלה על דעתכם)
  • פלפל ירוק, אדום וצהוב
  • פלפל חריף
  • כף וחצי מלח
  • גרגירי חומוס בשימורים
  • צרור פטרוזיליה
  • מעט תימין
  • בצל
  • שום
  • עגבניות
  • מים
תחילה קוצצים את הפלפלים והעגבניות לקוביות קטנות, יחד עם הבצל. מטגנים במעט שמן עד שהפלפלים משנים את צבעם.
מוסיפים את הפלפל החריף (שימו לב – אם אתם רוצים לקבל רמה גבוהה יותר של חריפות, קצצו את הפלפל לחתיכות).
מוסיפים את הדגים, המים והתבלינים. מבשלים מעט. אחרי שהדגים מתרככים ומתחילים לשנות את צבעם, מוסיפים את החומוס.
לאחר כ-20 דקות בישול, מוסיפים את הפטרוזיליה וממשיכים לבשל עד להכנה.