זה קורה לנו כל יום, אנחנו נוסעות בשכונה וממש לידנו נסיכה חולפת עם ילדיה… נשמע פנטזיה?
אז זהו שלשונית חמד זה קרה ממש אתמול.

הפפארצי' של שונית חמד לדוכסית קייט מידלטון
אשתו של הכדורגלן הישראלי תומר חמד שמשחק בקבוצת צ'רלטון את'לטיק באנגליה נסעה לתומה שפתאום חלפה מולה הדוכסית מקיימברידג', קייט מידלטון, בכבודה, בעצמה כאחרונת האמהות העמלות.
בשמלת בוהו שיק קלילה, נעלי בובה נמוכות וקוקו, מחזיקה את הנסיך לואי על הידיים, לידה הנסיך גורג' ועוד חבר. סטנרדטי.
חמד שרגילה להיתקל במפורסמים כמו דיוויד בקהאם למשל לא נשארה אדישה לשכנה המלכותית ותיקתקה תיעוד לסטורי, סלפי לצערנו לא היה שם.
את הגל הראשון של הקורונה העבירו משפחת חמד בארץ מאחר ומשחקי הליגה הופסקו, כשחזרו האימונים נשארה שונית עוד מספר שבועות אצל הוריה בטבעון עד שחזרה ללונדון – וטוב שכך, אחרת איך היא הייתה פוגשת את קייט?
תגובות
לא אמיתי. יש להם שומרי ראש ונהגים פרטיים
זה לא כזה הזוי, אני ראיתי את המלכה יוצאת ברכב, וגם דודה שלי ראתה את קייט עולה לרכבת התחתית לקרון נפרד, היא מסתובבת חופשי
זה לא נילדים שלה או לפחות לא כולם כולם שם בנים
כניראה זה מישהי דומה לה התבלבלה..