על רקע הדיווחים על מתווה היציאה מהסגר ופתיחת מוסדות החינוך כבר בשבוע הבא, מסתמן כי בכ-15 ערים אדומות הסגר יימשך ומוסדות בחינוך לא ייפתחו.
על פי הדיווח באתר ynet, במדינת ישראל ישנן 15 ערים שציון הרמזור שלהן מגדיר אותן כעיר אדומה. המשמעות: גם אחרי היציאה מהסגר, רוב המגבלות על אותן ערים יימשכו. בערים גדולות תיבחן האפשרות להגדיר שכונות כאדומות ולא את כל העיר.

בני ברק וביתר עילית הן הערים עם הציון הגרוע ביותר, כאשר על פי מתווה הרמזור הציון שלהן הוא 10.6. ראוי לציין, כי על פי תכנית הרמזור, עיר אדומה היא עיר שהציון שלה הוא 7.5 ומעלה.
גם העיר ירושלים מוגדרת כאדומה עם ציון של 7.8. נתניה נמצאת על הגבול שבין הכתום לאדום עם ציון של 7.3. פתח תקווה גם גבולית עם ציון 7, באר שבע עם 6.4 ותל אביב עם 6.3.

רחובות, רמלה וחדרה, המוגדרות כעת ככתומות, עלולות להיות אדומות אם רמת התחלואה לא תרד בימים הקרובים
רשימת הערים האדומות: אשדוד, בית שמש, בני ברק, אלעד, ביתר עילית, אופקים, ירושלים, רכסים, אור יהודה, נתיבות, קריית מלאכי וגבעת זאב.
תגובות
הערים החרדיות אדומות? תראו מופתעים
האנרכייה משתוללת במעוזי החרדים ובמעוזי הליכוד מחוץ לתל אביב
ומה עם ההפגנות בתל אביב? איך זה שהתחלואה בתל אביב ירדה למרות האנרכסיטים מפיצי המחלות?
דווקא לא מוזר חמוץ
, ואיך זה שהתחלואה בירושלים גבוהה למרות שאין בבלפור הפגנות המונים ?
הפוסל במומו פוסל. בניכוי החרדים והערבים מצבנו מצוין
לא לשכוח שרוב התקשורת גרה בתל אביב, אז יש להם אינטרס.
הבעיה שרוב התקשורת גרה בתל אביב, ויש להם אינטרס.
לך למסעדה ותרגע. עם השטויות שלך
מה הפלא שת"א הנושקת לכל הערים שמסביבה והיא מחוץ לתחום הקורונה. מעניין!. לא ידעתם! רון חולדאי השמאלני הזה גיבור המלחמות והניצחונות מהאוויר הרים מטוס וריסס את שמי ת"א ומחק את הקורונה. הוא בעצמו מפגין. שמאלנים, "ערב רב". נמאסתם..
זה מה שתעמולת ביבי רוצה שתחשבו שהשמאלנים מתל אביב הם אנרכיסטים שמפיצים מחלות. כשהעובודת הן שרוב החולים בקורונה הם מיישובים של מצביעי ליכוד, ש"ס ויהדות התורה.
איפה הערבים??
לקחו אחריות על הערים שלהם ועכשיו התחלואה שם פחות מהממוצע הארצי. מתי חרדים יעלו לדרגת ערבי?
מתי שהשמולנים יעלו לדרגת בני אדם
כי עלהם שמים עין כי כל הארץ שונאת דת וזה מה שמחפשים כל היום החלונים להראות כמה החרדים לא טובים כי מפחדים מימה שהם מראים
אצל הערבים אחרי חג עיד אלפיטר עונת החתונות מתחילה לפני 3 שבועות ניגמר עונת החתונות לכן התחלואה ירדה