כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
כתב חדשות 13, יוסי אלי, וצוותו הותקפו על ידי קיצוניים בהפגנה שנערכה סמוך לכיכר השבת בירושלים. בתיעוד נראים עשרות קיצוניים כשהם מגיעים לרכבו של אלי ודופקים עליו כשהוא מנסה לצאת מהרכב.
בסרטון אחר נראה הרכב של אלי כשכל שמשותיו נופצו לאחר שקיצוניים זרקו לעברו אבנים, שכמעט פגעו בצלם שהיה בצוות שלו.
לאחר האירוע כתב אלי בחשבון הטוויטר שלו: "המון זועם בא עליך ואתה נס על נפשך. מחוץ למאה שערים. קרוב לכיכר השבת. בפעם הראשונה הרגשתי לא בטוח ברחובות ירושלים".
מחדשות 13 נמסר לסרוגים: "אנו מגנים בתוקף את גילויי האלימות נגד עיתונאי החברה יוסי אלי והצלם קובי כהן. עיתונאים, צלמים ואנשי תקשורת צריכים להיות חופשיים לעשות את עבודתם בכל מקום מבלי להרגיש מאויימים. עיתונאי חדשות 13 ימשיכו לעשות את עבודתם במסירות ומקצועיות".
כזכור, גם לפני כחצי שנה הותקף אלי על ידי קיצוניים כשדיווח מבית שמש על הדלקת מדורות נגד ההנחיה. אלי סיפר אז לאחר האירוע: "ניסו לשבור את המצלמה של הצלם, לחטוף את המיקרופון ולדחוף אותנו. המשטרה הייתה חסרת אונים".
"זה בא בבום, התמקמנו, הם ראו את המצלמה, ואיך שהתחלנו לדבר הם קפצו עלינו. זו הייתה מדורה גדולה. הם התחילו להתגרות בנו ולזרוק אבנים. חשוב להסביר שמדובר בפלג הקיצוני ביותר של העדה החרדית בבית שמש. החלו לזרוק אבנים, ניסו לשבור את המצלמה של הצלם שלנו, ניסו לחטוף את המיקרופון ולדחוף אותו וגם אותי. ניסו גם לחסום את דרך היציאה שלנו באמצעות פחי אשפה, והמשטרה הייתה די חסרת אונים באירוע הזה".
מה דעתך בנושא?
5 תגובות
0 דיונים
מיקי
שיפסיק לחפש את החרדים כל היום וכל מה שקרה לא יקרה.
14:20 05.10.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רון
למה הוא לא מקבל 6 שוטרי יסמ חסונים כמו ריקלין? ביבי משתמש במשטרה בתור צעצוע פרטי - נותן משמר כבוד פרטי לכלבלב החצר שלו ריקלין כי מישהו צעק לו משהו מעליב...
למה הוא לא מקבל 6 שוטרי יסמ חסונים כמו ריקלין? ביבי משתמש במשטרה בתור צעצוע פרטי - נותן משמר כבוד פרטי לכלבלב החצר שלו ריקלין כי מישהו צעק לו משהו מעליב בזמן שעיתונאים אמיתיים נרדפים על ידי החרדים המטורפים
המשך 18:39 04.10.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ווסקובויניק אלטר
הכוח של התקשורת הגיע למימדים מפלצתיים צריך להרגיע ...ומייד
17:52 04.10.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
cה
ה
17:49 04.10.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
משיח
וביידיש: ווילדע חייס
17:35 04.10.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר