חדשות

חיימוביץ' באה להפגנה; קרעי: שתתפטר

חברת הכנסת מיקי חיימוביץ הגיעה היום פעם שנייה להפגנות נגד הממשלה בעקבות פניות של מפגינים אליה. בתגובה, ח"כ שלמה קרעי דרש לפטר אותה: "עושה את תפקידה קרדום לחפור בו"

((צילום: הדס פרוש/ פלאש90))

יו"ר ועדת הפנים והגנת הסביבה, ח"כ מיקי חיימוביץ' ממפלגת כחול לבן, הגיעה הערב (שבת) להפגנה בתל אביב, בטענה כי הדבר נעשה לאחר פניות ציבור שעלו מצד מפגינים על כליאה אסורה כנגדם ועל אלימות משטרתית.

לדברי חיימוביץ', "גם הערב הגיעו אליי פניות רבות של מפגינים על אלימות שמופעלת כנגדם וכליאתם במתחם ללא יכולת יציאה. הגעתי לשטח על מנת לראות את הדברים, ואני מודאגת מאוד".

מפגינים פרצו את מחסומי המשטרה בתל אביב

"ניסיתי לדבר עם מפקדי האירוע בשטח על מנת למנוע אלימות, אבל לצערי ללא הצלחה. המשטרה השתמשה הערב בכח לא סביר, ונראה שכמעט כל פעולה שנעשתה, הלהיטה את הרוחות".

עוד הוסיפה כי "בתחילת האירוע הדברים עוד נראו בשליטה, אך לאחר שהמשטרה הכניסה פרשים אל תוך ההפגנה, עוד ועוד מפגינים התחילו לזרום ממוקדי הפגנה מרוחקים, אל כיכר הבימה, ושם הכל יצא משליטה".

"אני מקווה שממלא מקום המפכ"ל אכן יגיע לדיון שזימנתי בועדת הפנים, ואני מבקשת מהמפגינים להיות הצד האחראי ולא להגיע לאיזור".

ח"כ שלמה קרעי הגיב לדברים בחריפות: "הליכוד חייב לדרוש את פיטוריה של ח"כ חיימוביץ' מתפקידה כיו"ר ועדת הפנים באופן מיידי".

"היא מפגינה נגד הממשלה, מצביעה נגד החלטותיה ועושה את תפקידה קרדום לחפור בו, לזימון דיונים על מעצר אנרכיסטים".

קרעי הוסיף כי "לח"כ מירב מיכאלי שמפגינה איתה לפחות יש את היושרה לעשות את זה מהאופיזיציה".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

42
רינה מסריח
03.10.20

החכיות צריכות להתביש רוצות שאנשים ימותו רוצות שאנשים ימותו מהקורונה נותנות דוגמה שלילית לשמירה על החוק. אבל מה בעצם הן מבינות היו בסך הכל קרייניות בטלביזיה וברדיו זאת רמתן

הצטרפו אלינו