מנהיגי העולם הגיבו ביום האחרון לאשפוזו של נשיא ארה"ב דונלד טראמפ, שהועבר לבית החולים בוושינגטון לאחר שנדבק בקורונה אתמול יחד עם רעייתו מלניה. בדבריהם איחלו לטראמפ החלמה מהירה מהנגיף.

"כמו מיליוני ישראלים, רעייתי שרה ואני חושבים על הנשיא טראמפ ועל הגברת הראשונה מלאניה טראמפ שנדבקו בקורונה" כתב ראש הממשלה בנימין נתניהו. "שולחים לידידינו את איחולינו להחלמה מהירה ושלמה".

ראש ממשלת בריטניה בוריס ג'ונסון, שנדבק בעצמו בקורונה לפני מספר חודשים ואושפז בבית החולים, אמר כי הוא "שולח את איחולי החמים ביותר לנשיא טראמפ והגברת הראשונה. אני מקווה כי שניהם יחלימו במהירות מנגיף הקורונה. כולנו נתגבר על זה – אך רק עם נעבוד ביחד". נשיא רוסיה ולדימיר פוטין שלח איגרת לטראמפ, בה כתב כי "החיוניות והאופטימיות שלך הם הדברים שיסייעו לך בהחלמה המהירה מהקורונה וחזרה לבריאות שלמה

גם מנהיגי המדינות שבדרך כלל מסוכסכות עם ארה"ב או עם הנשיא טראמפ שמו בצד את המחלוקות ואיחלו החלמה מהירה. בכלי התקשורת בסין דווח כי נשיא שי ג'ינפינג שלח איחולי החלמה מהירה לטראמפ ולרעייתו והביע תקווה כי "יחלימו במהירות האפשרית", ואפילו מנהיג צפון קוריאה קים ג'ונג און שלח ברכת החלמה מהירה לנשיא האמריקני.

נשיא טורקיה, רג'פ טאיפ ארדואן, הוסיף וכתב בחשבון הטוויטר שלו כי "אני מאחל החלמה מהירה לנשיא ארה"ב דונלד טראמפ והגברת הראשונה של ארה"ב מלאניה טראמפ אשר נמצאו חיוביים לנגיף הקורונה. אני בכנות מקווה כי הם יתגברו על תקופת הבידוד ללא בעיות ויקבלו חזרה את הבריאות שלהם מהר ככל האפשר".