חדשות טלוויזיה

בגלל החום: פדיחה מביכה ב'זמר במסכה' הבינלאומי

בגרסה האמריקאית של התכנית "הזמר במסכה", נאלצו להתמודד עם מתמודד בעייתי שהחליט לשבור את הכלל הכי חשוב בתכנית-האם מקרה כזה עלול לקרות גם בישראל? "איבדנו שליטה, זו פעם ראשונה שזה קורה בתכנית", סיפר מנחה התכנית   

בגלל החום: פדיחה מביכה ב'זמר במסכה' הבינלאומי
צילום: (צילום: מתוך יוטיוב / The Masked Singer Updates)

בזמן שהתכנית "הזמר במסכה" מצליחה לצבור פופולריות רבה בישראל, בגרסה האמריקאית של התכנית שחזרה השבוע למסך – נאלצו להתמודד עם מתמודד בעייתי שהחליט לשבור את הכלל הכי חשוב בתכנית.

על אף שהגרסה האמריקאית של 'הזמר במסכה' נמצאת כבר בעונתה הרביעית וחוקי הפורמט ברורים וידועים, מסתבר שגם שם קשה לשלוט במתמודד שמחליט להוריד על דעת עצמו את המסכה ולחשוף את עצמו מול כולם בשידור.

מעיף את המסכה לקהל ההמום (מתוך יוטיוב /The Masked Singer Updates)

רגע לאחר שסיים לבצע את השיר "Stand By Me" וריגש את השופטים והקהל, השחקן והמתאבק מיקי רורק שהסתתר מתחת לבובת הגרמלין הענקית – החליט להודיע למנחה התכנית שהוא מוריד את המסכה בגלל שחם לו בתוכה. לפני שכולם הבינו מה קורה, רורק הספיק להעיף מעליו את המסכה ובכך להיות מודח מהתכנית.

"איבדנו שליטה, זו פעם ראשונה שזה קורה בתכנית", אמר מנחה התכנית ניק קאנון לקהל ההמום, "לא הספקנו אפילו להצביע, והמתחרים האחרים אפילו עוד לא יצאו".

מאז סיום התכנית והתקרית המוזרה, רורק ניתק כל קשר עם התכנית ואף סירב להתייחס לכך בתקשורת לגבי עזיבתו הפתאומית והשתתפותו בתכנית.

תגובות

6
6
שמעון
01.10.20

כל יעשה לאיש שהרב עזרא ניסן החליט למרר את חייו

5
שוקי26
02.10.20

אין 'לא צפוי' בהפקה של ריאלתי. הפקה מדוקדקת. כל הכבוד להם. עד עכשיו לא שמעתי על התוכנית הזאת הממש לא חשובה.

4
ענת שמיר
10.11.20

היי אני רוצה שמלפפון חמוץ יחשוף את עצמו ואמרו לי שזאת עינת שרוף אז אני במתח ובהלם טוטאלי אז ניראה מי יחשוף את עצמו בפרק הבא גם אחרי ההצצה לזה שבוע נעים ויום רגוע לכולנו מענתוש הנחמדה והיפה .