במהלך דיון סוער של ועדת חוקה, על אישור תקנות הממשלה להגבלת ההפגנות, התפתח עימות חריף בין ח"כ תהלה פרידמן לח"כים מהאופוזיציה. להם חשפה בדמעות כי היא תחת מתקפות קשות ואיומים בעקבות ההצבעות בעד ההגבלות של הפגנות הענק בבלפור.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

"דוסית מטונפת", פרידמן בוועדה (ערוץ כנסת)

פרידמן שהגיע נסערת לועדת חוקה וביקשה לדבר, אמרה: "אנחנו לא עושים עבודה טובה בהסברה, ואנחנו לא עושים עבודה טובה באכיפה. לכן נדרש הברקס הכל כך חזק והדרמטי כרגע".

האי דרשה את אכיפת הסוכות: "אנשים מדמיינים שוטר נכנס להם למרפסת ונותן דו"ח. בירושלים הוקמו השבוע במאה שערים סוכות שאמורות להכיל אלפי אנשים! על זה מדובר. ושם חייבים לבצע אכיפה קשה".

במהלך הדברים, חברי האופוזיציה התפרצו לדבריה וניסו לקטוע אותם. פרידמן, שנמצאת בימים האחרונים תחת מתקפה של מפגינים היסתה את המשתתפים שהפריעו ואמרה כי היא תחת מתקפות קשות ואיומים בעקבות ההצבעות על ההגבלות הזמניות של ההפגנות: "אני מקבלת אלפי הודעות נאצה ביום. קראו לי 'דוסה מטונפת', 'דמך בראשך' 'נדרוס אותך', אז בבקשה תנו לי לדבר בלי הפרעות.

ביום כיפור התפללו 4000 איש בבית מדרש של ויז'ניץ. אם קהילה מחליטה להתאבד זה לא עניין פרטי שלה. בסוף זה מתנקז לבתי החולים של כולם."