השחקנית יעל בר זוהר אירחה את כוכב הרשת החרדי מלך זילברשלג בערוץ היוטיוב האישי שלה, לראיון מיוחד ליום כיפור העוסק בסליחה.
במהלך הראיון חשף מלך כי מי שצריך לבקש ממנו סליחה, הוא האדם המבוגר שהטריד אותו לפני שנה "אדם לא דתי, עשה לי כיפה אדומה מוזרה והזמין אותי להופעה…וזה היה רגע מאוד מביך בחיי, הוא ניסה לגעת בי.. קשה לי לדבר על זה" והוסיף "הוא צריך לדעת שהוא ישלם על זה".
ברקע הפרשה בה אביו היה מעורב לפני מספר שנים, מלך גילה כי הוא לעולם לא יסלח על מה שנעשה לו, "לא אסלח על מה שעשו לאבא שלי… המקרה הזה לא שבר לי את האמונה באלוקים, אבל כן גרם לי לאבד אמון במגזר שלו".
מלך ניצל את המעמד וביקש סליחה מהשוטר שצולם בסרטון בו היכו את הילד האוטיסט, אותו חשף מלך ברשתות החברתיות שלו. "הבנתי באיחור, שנעשה לו עוול. הוא היה לא בסדר שם, אבל מה שהוא חטף בחייו האישיים.. ולא מגיע לו. חושב שזו היתה באשמתי".

מה דעתך בנושא?
26 תגובות
5 דיונים
אהרון דמירי
שיילך לעזה...
14:13 08.09.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חרידים
מהחרדים יותר גרועים משום שהם עושים הכל בשקט איכסה אני שונאת אותם
22:18 02.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אחד
זכרים שבוכים ומייללים ומתלוננים על "הטרדות מיניות" במקום להעמת עם ה"מטריד" הלהט"בי, הם בדיחה. ופגיעה בילדים היא סיפור אחר לגמרי כמובן (למרות שגם איתו אין מה לרוץ לתקשורת אלא אם...
זכרים שבוכים ומייללים ומתלוננים על "הטרדות מיניות" במקום להעמת עם ה"מטריד" הלהט"בי, הם בדיחה. ופגיעה בילדים היא סיפור אחר לגמרי כמובן (למרות שגם איתו אין מה לרוץ לתקשורת אלא אם מתקיים טיוח אמיתי).
המשך 07:27 14.10.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
בושה למבייש
בתגובה ל: אחד
כנראה אתה מטריד בעצמך. זה שמישהו הוא מטריד "להטבי" לא מונע ממנו להיות אחד או הכל מבין אלה: גדול גוף. חזק. אלים. מסוכן. ומניפולטיבי. לטענתך מטריד להטבי חייב להיות אדם קטנטן חלוש עדין חסר תחכום ומפוחד.. עובדה שהם מצליחים להטריד וגם לתקוף. אז אתה טועה ומטעה. אבל כנראה לך ולשכמותך אין עניין שייחשפו את השיטות בהן אנשים חולים כאלה משתמשים כדי להזהיר את הציבור . אתה מנסה להעליב ולבייש מי שמתלונן ומתריע. כדי שאנשים לא יידעו להיזהר ושמי שנפגע יתבייש ויישתוק. אז לא! שייתביישו כל המופרעים ותומכיהם!
13:26 13.12.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ליאור
חרדי- הוא לא, גרוע כמעט כמו אתר סרוגים הרפורמי שמחופש לאתר סרוג
07:23 14.10.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חייט
ההומואים אוהבים רק רזים כי קל להם בחדירה
07:30 30.09.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מוישי
כולם יודעים מי סידר לאבא שלך את הכיפה אדומה הזו. אותה אישה חרדית ומי ששלח אותה לא שילמו על כך אז אם כבר סוגר חשבונות תוסיף את זה כמע"מ.
22:13 29.09.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
איציק
למה ?למה ?קצת פירגון לבחור.מראה פאן נוסף מהעולם החסידי המודרני. לפרגן...לפרגן...
14:01 29.09.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דוב
טוב מנת התשומי היומית
10:00 29.09.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
צוצלי
יעל בר זוהר מספקת לכם כותרות. ברוכים הבאים למדור הרכילות החדש והאולטימטיבי
09:07 27.09.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חיה
דיייייייייי עם הרשעות שלכם
08:05 27.09.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר