ח"כ מתן כהנא, נדרש להכריע במחלוקת שהוצתה השבוע בתוך סיעת ימינה, ח"כ בצלאל סמוטריץ', ליו"ר נפתלי בנט: מפלגת ימינה היא מפלגה מגזרית לציונות הדתית, או כזו שפונה לציבור הרחב?

בראיון לאולפן וויינט השיב כהנא: "אנחנו פונים לציבור הרחב, ובתוך המפלגה יש גם את הציונות הדתית והימין האידיאולוגי והערכי".
שתי המראיינות היקשו על השותפות עם האיחוד הלאומי וח"כ בצלאל סמוטריץ': "בוודאי, נישאר עם סמוטריץ'. הוא חבר כנסת נהדר, אדם מצוין ופרלמנטר מעולה. אני גאה לרוץ איתו".

הוא יתראיין חופשי לפני הבחירות או שתסתירו אותו?
"למה שנסתיר אותו? יש לו עמדות לגיטימיות שמייצגות ציבור. הוא יכול להיות חלק ויהיה חלק מהמפלגה. הוא בשר מבשרנו וחשוב מאוד במארג המפלגתי".
סיימתם עם התמיכה בנתניהו?
"אמרתי כמה פעמים שאני אמליץ רק על בנט לראשות הממשלה, כי הוא מנהיג אמיתי. אתמול אף אחד מ-34 השרים לא הגיע לאשדוד, רק נפתלי בנט".





תגובות
בגלל שהוא גזען הומופוב ומבריח מצביעים.
תסתירו אותו בגלל שהוא רימה את הצבא יש לנו זכרון ארוך
איך תמליץ על בנט לאחר שתגלה כי למרות הסקרים, המפדל שוב תסתפק ב 6 מנדטים.
אמן כך יהיה. הם רק רוצים להרוס את בית המשפט, מנותקים מהציבור הכללי ומתנשאים. סמל הגזענות, וגם לחוקק חוק ההגברוואקרק לזה ביבי מחכה
בושה שאלוף משנה בצהל נותן מקום לאדם שרימה את הצבא שנים ודחה גיוס בשקר כדי ללמוד תואר ראשון במשפטים לפני השרות הצבאי כאשר הוא מתחזה לבן ישיבה ומצהיר שתורתו אומנותו מתן כהנא אתה מבייש את עצמך ואת שנותיך הרבות בצהל