יש תאריך: חודש לאחר ההכרזה על הסכם הנורמליזציה בין ישראל לאיחוד האמירויות, נשיא ארה"ב דונלד טראמפ אישר הערב (שלישי) כי טקס החתימה על הסכם השלום יתקיים ביום שלישי הבא, ה-15 בספטמבר, בבית הלבן בוושינגטון.

את טקס החתימה יוביל נשיא ארה"ב דונלד טראמפ ויועץ הבית הלבן ג'ארד קושנר, וישתתפו בו משלחות מישראל ואיחוד האמירויות שיגיעו לארה"ב בשבוע הבא. את המשלחת הישראלית יוביל ראש הממשלה בנימין נתניהו, בעוד שהמשלחת האמירתית תובל על ידי שר החוץ עבדאללה בן-זאיד.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

(צילום: לע"מ)

בבית הלבן הבהירו כי הטקס יתקיים בהתאם למגבלות הריחוק החברתי בארה"ב בצל מגפת הקורונה. לדבריהם, "כל אמצעי הזהירות יינקטו כדי להבטיח את הבריאות של כל חברי המשלחות לאורך ביקורם".

ראש הממשלה נתניהו אמר לאחר ההוסעה כי "אני גאה לצאת בשבוע הבא לוושינגטון, בהזמנת הנשיא טראמפ, ולהשתתף בטקס ההיסטורי בבית הלבן לכינון הסכם השלום בין ישראל לאיחוד האמירויות".