מבזקים
סרוגים

יואב קיש: "משימת כחול לבן – לקיים הדבקות בהפגנות"

לדברי סגן שר הבריאות, יואב קיש, "משימת חייהם של כחול לבן היא לקיים הדבקות בהפגנות". בנוגע לסגר כללי אמר: "אם התחלואה תמשיך לצמוח בקצב הנוכחי - לא רואה דרך להתחמק מזה"

י"ח אלול התש"פ
יואב קיש: "משימת כחול לבן – לקיים הדבקות בהפגנות"
יואב קיש: "משימת כחול לבן – לקיים הדבקות בהפגנות" צילום: מרים אלסטר/פלאש 90

סגן שר הבריאות יואב קיש תוקף הערב (שני) בחריפות את אנשי כחול לבן, וטוען כי משימת חייהם היא לקיים הדבקות בהפגנות.

במהלך ראיון לגל"צ, אמר סגן השר כי: "משימת חייהם של כחול לבן היא לקיים הדבקות בהפגנות".על האפשרות לסגר כללי אמר: "אם התחלואה תמשיך לצמוח בקצב הנוכחי – לא רואה דרך להתחמק מזה".

ליברמן קורא לציבור: לא לפעול לפי הנחיות הממשלה
ליברמן קורא לציבור: לא לפעול לפי הנחיות הממשלהצילום: ליברמן קורא לציבור: לא לפעול לפי הנחיות הממשלה

לדבריו, ההחלטה לבטל את הסגר בערים האדומות אינה מבטאת התקפלות של הממשלה: "לא התקפלנו. הייתה לנו אפשרות להמשיך עם תוכנית שברמה האפידימיולוגית היא יותר טובה – אבל לא היינו מקבלים את אמון הציבור".

עוד התייחס לקריאתו של אביגדור ליברמן לא להקשיב להנחיות: "דבריו של ליברמן פגעו בדיוק במקום הזה. יותר ויותר פוליטיקאים פוגעים באמון בשביל סיבוב בציבור".

יואב קיש כחול לבן קורונה