רגע לפני שהיא מופיעה פעם נוספת על מסכי הטלוויזיה, ליבי ניחימובסקי הלוא היא אושיית הרשת האהובה 'ליבילנד', בלוגרית הורות ולייף סטייל, חב"דניקית ואמא לשישה, חגגה אמש (יום ה) יום הולדת 31 בסטייל כמו שהיא יודעת בביתה של החברה הטובה אשת העסקים נטלי דדון.
לשמלת היום הולדת היא בחרה בחצאית טוטו ורודה (סטייל קארי ברדשו) של המעצבת המובילה שחר אבנט שרגילה להלביש אושיות כמו ביונסה לדוגמה. על סעודת המצווה המפוארת ניצחו דתלישס והשף שלומי מ Meat & Shlomi, בתוכנית האומנותית הפרשת חלה ושירה משותפת של ליבי עם הזמרת דורין-אור אעידן.
צפו:
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
ליבילנד בקרוב באמא מחליפה
על אף החשש מבידוד, החברות מהברנז'ה לא הבריזו והגיעו בהרכב מלא. בינהן ענהאל שמואלי רגע לפני לידה שהגיעה לשמח את ליבי רגע לפני השידור של 'אמא מחליפה' בהשתתפותן

צילום: חלי בן שחר
מלבד המארחת נטלי דדון, נצפו עוד עו"ד כרמית בורשטיין, המאפרת ביתיה מנחם שאיפרה את כלת השמחה, היוטיוברית חן כלפון, המאפרת חני וינברגר, אפרת זכריה מבלוג "דוכסית", אשת היח"צ חני מרגי, רחלי גרוס והאחות שיינא אינסטגרמית בריאות מצליחה בפני עצמה.
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
דפנה
כי זה לא יוצא טוב בתקשורת השמאלנית.
12:46 06.09.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אירנה
מקומם לראות איך האנשים מצפצפים על ההנחיות של משרד הבריאות. לא פלא שמספר הנדבקים עולה.
11:31 04.09.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר