גל החום שהחל בסוף השבוע יימשך גם בימים הקרובים ועומסי חום קיצוניים ישררו בכל רחבי הארץ. הקלה יחסית – רק ביום שלישי.
יום ראשון: תחול התחממות נוספת. יוסיף להיות חם ויבש עד שרבי בהרים ובפנים הארץ והביל במישור החוף. ישרור עומס חום כבד עד עומס חום קיצוני ברוב אזורי הארץ.
זריחה| צילום: זריחה בגן הלאומי שמורת הטבע ארבל (צילום: יניב כהן / רשות הטבע והגנים)
שני: מזג האוויר עדיין חם ויבש עד שרבי בהרים ובפנים הארץ והביל במישור החוף. ישרור עומס חום כבד עד עומס חום קיצוני ברוב אזורי הארץ.
שלישי: הטמפרטורות ירדו בעיקר בהרים ובפנים הארץ אך עדיין יהיה חם ויבש מהרגיל בהרים ובפנים הארץ והביל במישור החוף.
רביעי: תחול ירידה קלה נוספת של הטמפרטורות אך עדיין הן תהיינה מעט גבוהות מהרגיל בעונה בעיקר בהרים ובפנים הארץ. תורגש הקלת מה בעומס החום.
תגובות
רוני אל שייך אדם חכם הגון רציני ואיכותי-עבור ממשלת הזבלים הנוכחית אתה העונש הכי נורא שלהם!
מה חכם? איזה חכם?
רוני אלשך אתה אדם מושחת ואינטרסנטאתה בושה לעם ישראל שאנשים כמוך מנסים לנהל אותה המימד החמישי זה עיסקת שוחד שאתה מתחבא אחריה ומשקר לציבור מינוי לדוברות המשטרה זו עיסקת שוחד(כמובן לפי התאוריה המופרכת של שי ניצן ומנדנבליט) לכן עם ישראל ישמח לשכוח אותך ושאנשים כמוך לא יכנסו יותר להסטוריה של עם ישראל
החום בוטל אז תשתו קריסטל אם עדיין מייצרים אות החום בוטל...החום בוטל ...החום בוטל ....החום בוטל
פיתאום אין ארגוני נשים האלשך קידם קצין שהואשם בהתרדת מינית והאמין לו ולא לה.