החקירה נמשכת

האונס באילת: מנהלת המלון נחקרת בגין אי מניעת פשע

מנהלת במלון הים האדום באילת תיחקר בחשד לשיבוש הליכי חקירה ואי מניעת פשע - לאחר שראתה את הנערים בכניסה לחדר בו נאנסה הנערה ולא עשתה דבר. עד כה נעצרו 10 חשודים בפרשה

האונס באילת: מנהלת המלון נחקרת בגין אי מניעת פשע
צילום: (צילום: תומר נויברג\פלאש 90)

נמשכת חקירת פרשת האונס באילת: מנהלת במלון הים האדום באילת עוכבה לחקירה היום (ראשון) בחשד לשיבוש הליכי חקירה ואי מניעת פשע. לפי הדיווחים, המנהלת ראתה את קבוצת הנערים בכניסה לחדר שבו על פי החשד נאנסה הנערה בת ה-16, ולא עשתה דבר בעניין.

מלבד המנהלת, נעצרו גם 7 קטינים נוספים החשודים במעורבות בפרשה, והם הועברו להמשך חקירה של צוות החקירה המיוחד שהוקם במרחב לכיש. בחקירתו אחד הנערים הכחיש קשר לאירוע המדובר, וטען כי היה במלון באותו הזמן – אך לא היה בחדר שבו הנערה נאנסה.

חדשות סרוגים

בסך הכל נעצרו עד כה 10 חשודים, ובמשטרה אמרו כי צפויים מעצרים נוספים במהלך הימים הקרובים – זאת על בסיס ממצאי התיעוד ממצלמות האבטחה של המלון. היום תבקש המשטרה להאריך את מעצרם של הבגיר ושני הקטינים שנעצרו אתמול בחשד לאונס הקטינה.

"הנאנסת מוכנה לעימות"

במקביל, עורכת הדין של הנאנסת, שני מורן, אמרה הבוקר בראיון לאתר ynet כי צפוי עימות בינה לבין החשודים. "היא תשתף פעולה בכל מה שצריך, ומוכנה לעמוד מולם בעימות. גרסתה חזקה" אמרה. "המספר 30 לא הגיע ממנה, אלא מאחד החשודים. היא ידעה לקשור מעורבים מסוימים לאירוע ומסרה ראיות למשטרה".

לדבריה, "הנערה עצמה הייתה בתוך החדר ולא ראתה אם היה 'תור'. זה אחד מהדברים שהגיעו מהחשוד. החברה שלה שהגיעה למקום ראתה התגודדות. כשהדברים יחשפו לא יהיה ספק לגבי אמינותה".

עוד התייחסה למצבה הנפשי של הנערה אחרי האירוע. "מצבה הנפשי קשה, אנחנו עובדים בשיתוף פעולה עם עירית אשקלון" ציינה. "היא לא מאוימת, אם זה יקרה נגיש תלונה מסודרת. לא יודעת מאין הגיעו הדיווחים. עוד מוקדם להעריך אם היא תהיה מסוגלת לחזור לשנת הלימודים".

תגובות

11
5
מוריה
23.08.20

המדינה מממנת נהג ומאבטח למועדון חשפניות לבנו המדינה מממנת נהג ומאבטח למועדון חשפניות בערב שבת לבנו של המושחת. המקורב ביותר לראש ולצרתו (שגם מקבל משכורת מהמדינה) הוא זה שמצלם מתחת לחצאיות של נשים. אם בארזים נפלה שלהבת מה יגידו אזובי הקיר.

4
לאוחיון
23.08.20

המנהלת לא אמורה להתערב בחיי האורחים במלון!! גם אם ראתה נערים בקבוצה היא לא אמורה לשאול אותם מה הם עושים שם-ולמה ??? משהו נראה ונשמע לא אמין בסיפור הנערה בת 16. אם היו כל כך הרבה נערים למה לא צעקה לעזרה אחרי המקרה הראשון או השני ?? ל מ ה ?? ובכלל איזה הורים שנותנים לילדה לנסוע לאילת בלעדיהם !!!!!

1
נחמן
23.08.20

למה היא לא צעקה? אולי הייתה מעולפת? אולי סם אונס? אולי סמים אחרים? מזה משנה.. וכי ילדה בת 16 (שההורים נאמר לא הרשו לה לרדת לאילת ועדיין ירדה- לא שזה משנה משהו), שהייתה על סמים ושתתה אלכוהול, זה בסדר לאנוס? מה נסגר איתכם? מה לא מובן בפשוט- לא תאנוס! לא משנה מה המצב, פשוט לא לאנוס.. לא מסובך, זה עצמו פשע ותפסיקו להאשים את הקורבן!

2
הפשיעה הפמיניסטית
30.08.20

העולם נמצא תחת מתקפה אילומנטית !! כשהטרור הפמיניסטי ביחד אם הקורונה הם זרוע ארוכה וחשובה , במתקפה האילומנטית נגד הטבע והמיניות האנושית, במטרה לצמצם ולהרוס את יחסי המנים בעולם ו וזה בגלל רצונם הפסיכופתי שמוצהר בגלוי על רצונם בצמצם ובחיסול מרבית תושבי העולם !!

3
הפשיעה הפמיניסטית אילומנטית !
30.08.20

לא היה אונס !!! הנערה המשיכה בקשר חברתי אם משתתפי האורגיה וכשהתברר לה , שיש סירטוני וידאו , היא נבהלה והחליטה לקרוא לאורגיה אונס , ובסיוע ובחסות הפשיעה פמיניסטית האילומנטית , להפליל חפים מפשע !!!

3
בחסות הפשיעה הפמיניסטית !
30.08.20

העולם נמצא תחת מתקפה אילומנטית !! כשהטרור הפמיניסטי ביחד אם הקורונה הם זרוע ארוכה וחשובה , במתקפה האילומנטית נגד הטבע והמיניות האנושית, במטרה לצמצם ולהרוס את יחסי המנים בעולם ו וזה בגלל רצונם הפסיכופתי שמוצהר בגלוי על רצונם בצמצם ובחיסול מרבית תושבי העולם !!