ח"כ לשעבר יעקב כץ (כצל'ה) התראיין לערוץ 7 וסקר את המציאות הפוליטית בישראל.

בין השאר אמר כצל'ה בראיון כי "בכנסת אין היום מנהיגים אלא פוליטיקאים." על המצב המדיני אמר כצל'ה כי כיום מתקיים מו"מ של מסירת 94% מחלקי יו"ש. "ישנה הקפאה מוחלטת במזרחה של ירושלים ובמועצות מקומיות ביו"ש ולא מקודמים אישורי בניה."

במישור הפוליטי אומר כצל'ה כי הברית בין בנט ללפיד היא מיותרת. "טרחנו 4 שנים בכנסת כדי שהבית היהודי והאיחוד הלאומי יהיו מפלגה אחת גדולה וב"ה שהצלחנו ושאנו בממשלה. "ולוּ רק כדי להוות אבן נגף בפני רצונותיו וחולשותיו של רוה"מ בכל הקשור לחבלי המולדת שלנו וההתיישבות בה.

מאידך, הציבור הדתי והחרדי יחדיו הם עתידים להיות הרוב במדינה בתוך 17 שנה והם מהווים את העוגן התרבותי והחוסני של הציבור. ישנה פגיעה קשה בעולם הישיבות של כל הציבורים. הזלזול והניתוק בגדולי התורה ובציבור החרדי בעוכרנו והברית עם לפיד היתה מיותרת."

● מצטרפים לדף הפייסבוק של סרוגים ונשארים מעודכנים כל הזמן

צפו בכצל'ה סוקר את המצב הפוליטי בישראל

[[[http://www.youtube.com/watch?v=QgZId3uNoRk&feature=youtu.be]]]

"לצערנו הרבנים שלנו אינם מופיעים היום בעוצמה גדולה ו"הרבנים" בפועל הם עורכי מוצ"ש." אומר כצל'ה.

לקראת הבחירות הבאות מעריך כצל'ה כי "צפוי חיבור פוליטי של בנט ולפיד לריצה משותפת לכנסת בבחירות הבאות ועלינו להיערך לכך. בנט ינסה להשתמש במפלגת הבית היהודי כמפלגת מדף.  בשל כך אני מקבל הרבה פניות לחזור לזירה. אולי זה עוד יקרה כדי להביא לתפנית להנהגה שלא תהיה רק פוליטית אלא גם חזונית."