אחרי מספר שבועות של הפגנות נגד ראש הממשלה נתניהו בכיכר פריז הסמוכה למעונו ברחוב בלפור, הערב תתקיים במקום גם הפגנה של תומכי ראש הממשלה. בשעה 19:30 יתכנסו התומכים, באותו מקום בו מתכנסים בדרך כלל המתנגדים.

במשטרה כבר נערכים לאפשרות לעימותים בין שני המחנות. בעקבות פסיקת בג"צ השבוע תגביל המשטרה את הרעש כבר מהשעה 21:30 ותאסור שימוש באמצעי הגברה מהשעה 23:00.

במשטרה אומרים כי הכוחות "ייפרסו באזור כיכר פריז, רחוב עזה, בן מימון והרחובות הסמוכים על מנת לאפשר את חופש המחאה לכלל האזרחים, לשמור על בטחון הציבור והסדר הציבורי."

חסימות תנועה

בעקבות המחאות ייחסמו לתנועה הרחובות באזור כבר מהשעה 15:00.

המשטרה תחסום לתנועה החל מהשעה 15:00, את הרחובות בן מימון, עזה (מטודלה לכיוון כיכר פריז), ארלוזרוב וקרן היסוד.

רחוב רמב"ן – התנועה תתאפשר לכיוון מערב (רופין) בלבד.

לבאים מרחוב קינג ג'ורג' לכיוון כיכר פריז – לא תתאפשר נסיעה לכיוון קרן היסוד והתנועה תופנה לרחובות אגרון ורמב"ן.

הרחובות אגרון וקינג ג'ורג' – צפויים להיחסם בהתאם לכמות המפגינים והצורך בהרחבת מתחם המחאה.