מבזקים
סרוגים

הגשים חלום: גלעד ארדן וריבו בביצוע מפתיע.צפו

השר לשעבר, גלעד ארדן שמונה לאחרונה כשגריר ישראל באו"ם פגש את ישי ריבו בניו יורק ולא פספס את ההזדמנות לעלות לשיר איתו את הלהיט של אלול ''אוחילה לאל". צפו

כ"ט אב התש"פ
הגשים חלום: גלעד ארדן וריבו בביצוע מפתיע.צפו

ארדן וריבו מתכוננים לאלול: השר לשעבר גלעד ארדן שטס לאחרונה עם משפחתו לארה"ב, עבור תפקידו החדש כשגריר ישראל באו"ם וקונסול בניו יורק-פגש את ישי ריבו ולא פספס את ההזדמנות לעלות לדואט.

המפגש בין השניים נערך במסגרת אירוע צדקה של ארגון ״מגדל אור״ של הרב גרוסמן, ואין ספק שרגע השיא שלו היה כשריבו וארדן ביצעו את הלהיט של אלול-"אוחילה לאל".

צפו:

(צילום: Zachary Margulies / @zmargstudios)

"זכיתי גם להגשים חלום ולשיר עם ישי ריבו האחד והיחיד את ״אוחילה לאל״ מתוך תפילת מוסף של ראש השנה ויום הכיפורים", סיפר ארדן "בקולו המדהים ישי נגע בכל אחת ואחד מאיתנו. ישי, תודה על ההירתמות שלך למטרה החשובה ותודה על השירים המרגשים שלך שגרמו לכל אחד מאיתנו לחשוב איך להיות אדם טוב יותר".

אוחילה לאל גלעד ארדן ישי ריבו ניו יורק