עימות בטוויטר בין פרשן חדשות 12, עמית סגל, לפרשן חדשות 13, רביב דרוקר, הפך להתנגחויות אישיות כאשר דרוקר כתב לסגל "כשתעשה עשירית מהתחקירים שעשיתי תזכה למקום ליד השולחן". סגל השיב לדרוקר בעוקצנות: "מדובר בחלום חיי".

העימות החל בעקבות ציוץ של דרוקר בו הוא התייחס לפרשת ליאת בן ארי וכתב: "ברמ"י מבהירים שליאת בן-ארי יכולה להשכיר את הווילה בראש העין. לתשומת לב בן דרור ימיני, אראל סגל ושאר השרלטנים שפתאום מתעניינים מאוד בדיני תכנון ובנייה".

בתגובה לדברים של דרוקר, כתב עמית סגל: "אפשר להגן על ליאת בן ארי עד כלות הנפש, עניין של טעם והשקפה. אפשר גם להוציא במקרה הזה לחל"ת את הנוקדנות שמלווה את עיסוקך ביחס למושאי סיקור אחרים. אבל לטעון שאולמרט לא רדף וחיפש את התובע שלו, אורי קורב, זה פשוט שכתוב בוטה של ההיסטוריה הקרובה".

רביב דרוקר השיב לסגל: "אתה מערבב בין דברים לא קשורים. אולמרט שנא ושונא את קורב ובוודאי שהיה מעוניין שנסיבות עזיבתו את הפרקליטות והבדיקה נגדו יקבלו נפח יותר גדול. אין לזה שום הקשר מעשי מהסיבה הפשוטה שזה שנים ארוכות אחרי שההליך בעניינו נגמר. מה שנתניהו ואנשיו עושים לליאת בן ארי זה מפחיד ומגעיל".

דרוקר ירד גם לפסים אישיים וכתב לסגל: "כשתעשה עשירית מהתחקירים שעשיתי על אולמרט ושרון כשכיהנו, על "אחד מהפחות מושחתים שכיהנו", כשתגיד אלפית מהדברים שאמרתי עליהם, על ה'הו-כה-פחות-מושחת נתניהו', אז תהיה זכאי למקום ליד השולחן בדיון על צביעות ומוסר כפול בתקשורת הישראלית".

סגל עצמו השיב לדרוקר בציניות וכתב: "תעדכן בבקשה כשמועצת האבירים תספר שיש לי מקום ליד השולחן. חלום חיי שתקבלו אותי".

בשלב הזה יצא חבר הכנסת ואיש התקשורת לשעבר, מיקי רוזנטל, ילהגנתו של דרוקר וכתב: "רואה את הוויכוח בין עמית סגל ורביב דרוקר. אחד מהם אני אוהב, את השני אני מחבב. שניהם חכמים, שניהם נבונים ושניהם יודעים את התורה, אבל רק אחד מהם הוא פוליטיקאי לענייני פרשנות והשני הוא פרשן לענייני פוליטיקה".

סגל לא נותר חייב וכתב לרוזנטל: "הציוץ הזה הוא הדגמה למחלה הקשה מכולם: הגמל והדבשת. אני משוכנע שרוזנטל ודרוקר באמת סבורים שהכל תקין בעובדה שפריימריסט בפועל הגיש תכנית תחקירים לאורך חצי שנה. והם באמת סבורים שאח"כ יוכלו לחלק ציונים על עיתונות. שכן הם במחנה הנכון וניגוד עניינים זה לימנים. ימני בהגדרה איננו עיתונאי".