לילה מתוח.
במהלך הלילה בוצעו תקיפות נגד יעדים של ארגון הטרור חמאס בתגובה לטרור הבלונים ולהפרות הסדר על גדר הגבול. מדובר בעליית מדרגה ביחס של צה"ל להפרחת בלוני התבערה של פעילי חמאס.
דובר צה"ל מסר כי "טנקים של צה"ל תקפו עמדות תצפית של ארגון הטרור חמאס ברצועת עזה. התקיפה בוצעה בתגובה להפרחת בלוני הנפץ והתבערה משטח רצועת עזה לשטח ישראל ולהפרות הסדר על הגדר".
בנוסף, לוחמי צה"ל סיכלו הלילה (שני) פיגוע כשירו על מחבל שניסה להשליך בקבוק תבערה לעבר קבר רחל.
הלוחמים ששהו במתחם הקבר, צפונית לבית לחם, זיהו את המחבל כשהוא מנסה להשליך את המטען לעבר מתחם הקבר עצמו. הם ביצעו ירי לעבר המחבל, זיהו פגיעה ובכך נטרלו את המחבל וסיכלו את הפיגוע.
מדובר צה"ל נמסר: "לפני זמן קצר סיכל כוח צה"ל ניסיון פיגוע סמוך לקבר רחל שבמרחב החטיבה המרחבית 'עציון'. לוחמי צה"ל זיהו מחבל שניסה להשליך בקבוק תבערה לעבר מתחם הקבר. הלוחמים הגיבו בירי וסיכלו את הפיגוע. זוהתה פגיעה".
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
אמיתי
מגביר את הלחץ לעומת התגובה הנרפית בעשור האחרון. צחוק הגורל. ביבי עושה שלום וגנץ עושה מלחמה :)
09:43 17.08.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר