חדשות המגזר

סמוטריץ' עורר את שותפיו: "הימין החילוני לא מבין"

במסגרת הוויתור של נתניהו על הריבונות, טען ח"כ סמוטריץ': "הימין החילוני מדבר במונחים אחרים, לא מבין את המהות של שובנו למולדת", בתגובה טענה רוני ססובר, המקורבת ליו"ר ימינה: "בניגוד לשר לשעבר, טוב שבנט משדר אחדות"

סמוטריץ' עורר את שותפיו: "הימין החילוני לא מבין"
צילום: (צילום: יונתן זינדל/ פלאש90)

ח"כ בצלאל סמוטריץ' ביקר הבוקר (ראשון) את ראש הממשלה נתניהו כחלק ממחנה "הימין החילוני", שלדבריו "לא מבין את המהות של שובנו למולדת". בתגובה קפצה רוני ססובר, מועמדת הרשימה ומקורבת של היו"ר נפתלי בנט להגן על אידאולוגיית הימין החדש.

בראיון לגלי ישראל העלה יו"ר האיחוד הלאומי את הסיבה שנתניהו ואימץ ולאחר מכן וויתר על הריבונות: "עניין החלת הריבונות היה שלנו, בא ראש הממשלה נתניהו, זיהה את המותג וקפץ עליו. בסופו של דבר הריבונות תגיע עם נתניהו ובלעדיו, צריך מנהיג שיש לו אומץ ולא מתעסק רק ביתרונות פוליטיים".

הוא ביקר את מחנה הימין החילוני ש"מדבר במונחים אחרים, לא מבין את המהות של שובנו למולדת".

ססובר, (פלאש 90)

עם זאת, מפלגת 'הימין החדש', שותפתו של האיחוד הלאומי בימינה, מבקשת לאחד בין הציונות הדתית לימין החילוני. לפי ססובר בתגובה: "הימין ״החילוני״ הוא שירים את ימינה. לא כדאי לזלזל בו… בניגוד לשר לשעבר, טוב שבנט משדר אחדות ישראל אמיתית".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

14 תגובות
13
שלום צביק
16.08.20

בלי הביקיני של ססובר לא אתן את קולי למפלגת השרמוטות של ימינה

הצטרפו אלינו