לימודים בצל הקורונה.
פרוייקטור הקורונה, פרופסור רוני גמזו, שוקל לדחות את פתיחת שנת הלימודים מכיתות ד' ומעלה לאחרי החגים. גמזו ביקש ממומחים במערכת הבריאות לדון בנושא כאשר אחת האופציות שהוגשה בפניו היא דחיית פתיחת שנת הלימודים מגיל 10 ומעלה בכל הארץ.
אפשרות נוספת שעלתה היא דחיית הפתיחה רק ביישובים אדומים, כאשר ביישובים ירוקים שנת הלימודים תיפתח כסדרה. גמזו יכריע בסוגיה מחר.
600 נפטרים מקורונה. ירידה במספר הנדבקים
משרד הבריאות מעדכן הערב (ראשון), כי נכון לאתמול ובסיכום של 24 שעות, מעודכנים במערכת:763 מאומתים חדשים.8,596 אלו תוצאות בדיקות שהתקבלו אתמול.
היום, נכון לשעה זו ישנם 82,670 מאומתים מפרוץ המגפה.393 חולים שמצבם מוגדר קשה.118 מונשמים ו-600 נפטרים במצטבר מפרוץ המגפה.
סך כל החולים המאומתים עומד כעת על 24,554. החלימו עד כה מהנגיף 57,514 בני אדם.
תגובות
לאפשר כניסת תלמידי ישיבות לפתוח את השמיים, אירועיםזה כן אבל לדחות את שנת הלימודים כן מה זה שונה מהשאר אדון גמזו? בושה לפרויקטור כמוך אדון זיגזג
יש מגיפה גרועה יותר כנסו להסבר יש מגיפה גרועה יותר וזה המחלה הארורה הידועה,הסרטן. הממשלה הזו, כל ה120 חכים וראש ממשלה אפשרו להכניס אנטנות G5 ופרסו לאורך כל המדינה. הקרינה החזקה שלהם גורמת למגיפה. צאו לרחובות לזעוק!! לא לקנות מכשירים חדשים שתומכים ברשת הזו!!! בארה"ב אנשים שרפו את האנטנות הללו, זה גרם להם לשינויים בגוף, תוך זמן קצר.
איך אפשר לדעת במה תומך המכשיר?
תשאלי את הרב גוגל
לא להיכנס, סתם הפחדה על 5G .