חדשות

עמית סגל: הציוצים הוסרו אך אגיש תביעת לשון הרע

עמית סגל הודיע כי יגיש תביעת לשון הרע נגד שני גולשים שהאשימו אותו כי הוא מכשיר רצח של מפגינים: "לאור הימנעותם מהתנצלות מפורשת והתנערות מההסתה והשקרים, תוגש נגד שניהם תביעת לשון הרע"

עמית סגל: הציוצים הוסרו אך אגיש תביעת לשון הרע
צילום: סגל בבית המשפט. ארכיון (צילום: מרים אלסטר\ פלאש90)

פרשן חדשות 12, עמית סגל, שאיים אמש (מוצ"ש) כי אם שני גולשים לא ימחקו ציוצים בחשבן הטוויטר שלהם בהם נטען כי הוא מכשיר את הקרקע לרצח מפגין, הודיע כי יגיש תביעה למרות שהציוצים נמחקו וזאת מכיוון שהגולשים לא הביעו התנצלות.

אמש העלה סגל לחשבון הטוויטר שלו צילום מסך של גולשים אשר רמזו כי הוא נתן במה לרוצחו של פעיל השמאל אמיל גרינצוויג ואמר כי אם הציוצים לא יוסרו בתוך שעה – הוא יגיש תביעת דיבה מחר בבוקר.

הכל החל כאשר סגל שיתף בטוויטר את התגובה שלו באולפן שישי על הראיון עם אברושמי, בו אמר: "יונה אברושמי הוא איש מתועב אבל הלוואי שעל כל 10 כתבות על יונה אברושמי הייתה כתבה אחת על אודי אדיב. אני חושב שאנחנו בזיכרון שלנו, בזיכרון סלקטיבי".

לאחר שהציוצים הוסרו כתב סגל: "שני גיבורי המקלדת מחקו את הציוץ. עם זאת, ולאור הימנעותם מהתנצלות מפורשת והתנערות מההסתה והשקרים, תוגש נגד שניהם תביעת לשון הרע, בידי עו"ד ישגב נקדימון שכבר ייצג אותי בהצלחה רבה בהליכים המשפטיים מול יצחק לאור ואורן חזן. פוסטים שקריים ומסיתים נוספים ייבחנו גם".

בסוף דבריו הצהיר סגל כי "הכסף ייתרם כמובן".

כזכור, במהלך השבת רוצחו של פעיל השמאל אמיל גרינצוויג, יונה אברושמי, נתן ראיון ליגאל מוסקו במהלכו אמר: "חיידקים הם חיידקים, גם היום הם חיידקים. כשאתה אוהב בן אדם אתה מוכן למות בשבילו. אהבתי את בגין אז כמו שהיום הם מעריצים את נתניהו, ואת נתניהו אני אוהב יותר מאת בגין".

לדברי תנועת 'קריים מיניסטר' שהגישה תלונה במשטרה נגד אברושמי, הוא הסית לרצח המפגינים נגד נתניהו כשאמר: "אני לא הולך היום לבלפור. יש בחורים צעירים, הם ילכו לשם, והם יודעים מה לעשות".

תגובות

40
25
בר דעת
10.08.20

לתבוע את השמלאנים ,סוטי המין המטונפים. בקרוב להטביע אותם.

24
יגאל עמיר
09.08.20

כמה הבדלים קטנים בין אודי אדיב לאברושמי. אודי אדיב הוקע על ידי המחנה ממנו יצא. אברושמי לא. לאודי אדיב לא ניתנה במה והוא לא רואיין - אברושמי כן. בכל מקרה, מה ההשוואה בכלל ? אדיב לא ייצג מחנה שחשב כמותו. הוא בגד בחבריו ובמיגזר בו גדל. אברושמי מייצג הלך מחשבה שקיים אצל חלק ממצביעי הימין גם היום.

1
ראובן
09.08.20

התותח הקדוש אומר לך משהו בן גורין ורבין נתנו אישרו להפיל את הספינה על יושבה והיה להם גב מהאנשים שלהם (בלי שום קשר לאודי אדיב)

2
יצחק
10.08.20

וואו לא האמנתי שאני אי פעם אגיב לתת אדם.. אבל הרשיתי לעצמי בגלל שאני לא מאמין שזה באמת הוא. אבל- יכול להיות שזה באמת יגאל עמיר. רוצח עלוב! שקרן! הזוי! מגמתי ויהיר! אוסף של שטויות כאלה, על כך שאודי אדיב הוקע?!?!? באמא שלך?!? איפה קראת את זה? ותגיד יחתיכת תולעת- בפרמטר של עשיית כתבה על חלאות המין האנושי, מה הקשר על כך שלאחד מהנבלות ניתנה במה? מה הטענה פה לא ברור לי? והכי מדהים! שאודי אדיב בגד חבריו ובמגזר בו גדל? גבר, לך תלמד היסטוריה יטמבל! ובסוף- "אברושמי מייצג הלך מחשבה שקיים אצל חלק ממצביעי הימין גם היום.." אז א. אתה חתיכת חרא קטן- מסית עלוב. ב. אודי אדיב היה נישא על כפיהם של לא מעט מאנשי שלום עכשיו, שוברים שתיקה, תעיוש וכ"ו.. אז תפסיק לאכול את הראש!

23
עוד פלוץ ...
09.08.20

אז תגיש ... אף אחד לא מתרגש .... ומחר השמש תזרח , הקורונה תשתולל , ביבי ישקר ... עולם כמנהגו נוהג .....