משבר הקורונה סגר עשרות עסקים ומסעדות, כעת בצער רב מצטרף אל הרשימה הסניף הירושלמי האהוב של 'ממפיס'.
אורי מלמד, הבעלים של רשת ההמבורגרים המוכרת הודיע היום (ג') על הסגירה המצערת וכתב: "ארבעה חודשי קורונה עשו את שלהם ואנחנו נאלצים בצער רב מאד לסגור את הסניף הירושלמי שלנו בשוק מחנה יהודה. הסגר, הירידה בתיירות חוץ, הירידה בתיירות פנים בתוספת אפס פיצוי מהמדינה וחוסר הידיעה מתי כל זה ייגמר, לא הותירו לנו ברירה", הסביר מלמד.

"כמעט שלוש שנים (נצח של מסעדות) הגשנו את ההמבורגר המופלא שלנו וקיבלנו המון הערכה ואהבה מהקהל ועכשיו הגיע הזמן לומר שלום", כתב מלמד והוסיף "האמת שכל שנה בתשעת הימים סגרנו את הסניף. רק שהפעם זו סגירה סופית".
מלמד סיכם באופטימיות: "בעזרת השם עוד יבואו ימים טובים מאלה. עוד ישבו זקנים וזקנות בממפיס ירושלים והמבורגרם בידם. תודה על כל העידוד והתמיכה. סניפי תל אביב ופתח תקווה ממשיכים במסע".
תגובות
יש מלא גזל שינה באיזור הזה של המסעדות בשוק
זה סופר נכון בלי קשר לממפיס
להשוות סגירת סניף לרצח ראש ממשלה ???????????? ממשלת ממפיס מודיעה בתדהמה: סניף ירושלים נסגר, זה על משקל מה שאיתן הבר הודיע ממשלת ישראל מודיעה בתדהמה על הירצחו של ראש ההממשלה יצחק רבין. עם כל האמפטיה והכאב של סגירת סניף , להשוות את זה לרצח ראש הממשלה איך נגדיר את בלשון עדינה זה איבוד פרופורציות
לא שמח במפלתו הכלכלית, אבל... עם יד על הלב: האיש לא ידע לבשל ואגב, גם לא להצחיק. מקווה שימצא את מקומו הנכון. בהצלחה