בדרך להחלמה: הראפר היהודי ניסים בלאק מגיב לראשונה, לאחר שנדבק בקורונה ואושפז במצב קשה בבית החולים 'שערי צדק'.

בלאק ששוחרר כבר לביתו, העלה הבוקר (ה') סרטון היישר מהבדיקות בבית החולים עם מסר מרגיע לקהל: "אני כאן להגיד לכם שאני בסדר. אני כרגע לא במצב קריטי, אני לא יודע מאיפה שמעתם את זה" ומסר: "לבשו מסיכות ושמרו על מרחק חברתי, עד שנצליח להחזיר את המצב לשליטה בקרוב מאוד".

צפו:

כזכור בלאק (33) שמצבו הבריאותי רגיש במיוחד, אושפז במצב קשה במחלקת הקורונה בבית החולים 'שערי צדק' בעקבות סיבוך. לאחר שהונשם וקיבל תרופות, חל שיפור משמעותי במצבו ובתחילת השבוע הוא שוחרר להמשך אשפוז בביתו שבבית שמש.

ניסים בלאק מסר: "תודה לכולם על התפילות! הונשמתי עם חמצן וקיבלתי תרופות בבית חולים. אני לא במצב קשה, אבל עדין צריך את התפילות שלכם להחלמתי המהירה. תודה רבה לכולם!".