דיון סוער בוועדת הכלכלה היום (שני), שעסק בענפי המשק שנפגעו בצורה חמורה בחודשים האחרונים, מאי-יולי, כתוצאה מהוראת המדינה, שהתקיים לבקשת ח"כ מיכל שיר וח"כ בועז טופורובסקי.
במהלך הדיון אמרה חברת הכנסת אסנת הילה מארק (הליכוד): "חבר הכנסת מהמשותפת קרא עכשיו למרד אזרחים, אם בא לכם לעשות פה איזה מרד, לעשות פה הפגנות של השמאל הרדיקלי במוצאי שבת. אני לא ראיתי שם עצמאים, רק שמאלנים ושמאל רדיקלי. שבא ואמר רק דבר אחד, לא ביבי. אנחנו לא במערכת בחירות עכשיו, אנחנו במערכה להציל את העצמאים, וצריך לעשות את זה בשילוב עם הממשלה".
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
ישראלה שטיר ויינשטיין, סגנית נשיא איגוד לשכות המסחר ויו"ר ענף מארגני התערוכות ובעלת עסק לארגון תערוכות וכנסים, פרצה בבכי במהלך הישיבה לאחר דברים שאמרה ח"כ אסנת מארק. ואמרה: "אני לא יכולה יותר. ממה נשלם ונפרנס את האנשים? אני בגיל שאני לא יכולה יותר להתחיל מחדש".
יו"ר הוועדה ח"כ יעקב מרגי (ש"ס), אמר: "אפנה למשרד הבריאות לבחינת תו סגול לעסקים שלא קיבלו אותו".
ומיים לאחר שהממשלה הציגה את תכנית הסיוע הכלכלית למשק, אלפי עצמאים, שכירים ומובטלים התכנסו במוצאי שבת בכיכר רבין בתל אביב, במחאה על התנהלות הממשלה בכל הנוגע למשבר הכלכלי והטיפול בעצמאים ובשכירים בצל התפשטות נגיף הקורונה. בדבריהם המפגינים קראו לממשלה לפעול בהקדם לסייע לאלו שפרנסתם נפגעה.
למרות החשש מפני התקהלות נרחבת ובניגוד להנחיות משרד הבריאות, המפגינים לא הקפידו על שמירת מרחק אחד מהשני כנדרש. מארגני ההפגנה אמרו לפני האירוע כי "אנחנו מגיעים למחות היום בצורה מסודרת ולתבוע את העברת הסיוע עכשיו – אך עדיין קוראים לכל המפגינים להקפיד על ההנחיות, לעטות מסיכה, לשמור על ריחוק חברתי והנחיות משרד הבריאות, ולהישמע להוראות השוטרים".

מה דעתך בנושא?
18 תגובות
5 דיונים
שלמה
כמה חבורה של סמרטוטים תפסה טרמפ על עצמאים הפגינו לידם,פרזיטים אוכלי חינם ,כמובן אוכל חינם המפורסם אמדורסקי רוצה לחיות על חשבון המדינה ,לי אתה לא הולך לפדופיל אהוד ברח
09:43 14.07.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יובל
עוד פודלית שמדקלמת מדף המסרים של זיבי.
21:22 13.07.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
משה
וועדת הכלכלה עדין היה אילו הייתה מסכה לפ הגדול הפתוח למנוע שהשטויות לצאת ומזבוב לכנס למרית שאני לא נג הזבוב הינו שומעים אותך פחות.ימין מושחת שמחלק גובים לקרובים.
20:42 13.07.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ייייי
גם אם הם יקבלו מיליונים זה לא יספק אף אחד זה עוד תרוץ לנגח את נתניהו
19:10 13.07.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
הבנת ?
לא חסר תירוצים לנגח את הגאון ביבי ...... תסתכל מה קורה במדינה ..... הבנת ?
20:58 13.07.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אני
תמשיכי ללקק למולך .
18:34 13.07.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יאיר לא הבן
בושה מלקקת תחת חדשה
16:51 13.07.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
זז
עוד אחת שחיה על חשבון הציבור איכס
17:11 13.07.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אשר
אני לא שמעתי בחיים שלי על חברת הכנסת הזאת. אבל אני בטוח שהיא שמחה שהספרית השמאלנית שלה יכולה לעבוד...
15:23 13.07.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מי זאת ?
תברר במכון שנטל , ליד התחנה המרכזית , נדמה לי שהיא עבדה שם פעם
17:30 13.07.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אלי מ
הזויה, נראה לי לא מבינה בכלל על מה היא מקשקשת
18:39 13.07.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
כי כנראה לא תבחר שוב
גם בחירתה האחרוה , עי קומבינה . שבהיותה ח"כ שאיננה חייבת להיבחר בארצי כמי שרוצה קדנציה נוספת , אלא עי מיגזר נשים שהוא רק לחדש/ות.
19:06 13.07.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
נתן
תשאלו את המתלהמת הזו מה כתב ז'בוטינסקי ובמה הוא האמין - אין לה מושג. תשאלו אותה מה זה ימין כלכלי - אין לה מושג.
14:24 13.07.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
סיפוח-כבר-ביום-ראשון
הליכוד היום זה אוסף של אווילים שנבחרים לפי יכולת הליקוק לראש ורמת ההתלהמות (שבאה על חשבון השכל)
14:14 13.07.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
תלמיד כוילל
הקורונה היא בעיה של חילונים. אצלנו ממילא לא עובדים.
15:29 13.07.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מימון בריכה בקיסריה
מדינה בין המיצרים
13:58 13.07.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
הא,אין להם כח להפגין
מי ה-ח"כ הראשון שירים את הכפפה ויניף את דגל לב הבעייה. שכיר עובד 20 עד 30 שנה 9ש"ע , 3 שנים צבא+מיל+על תיכוני/אקדמי אם שכרו נמוך ייצא עם פנסיה של 2400 עד 2800 שח . עוול בצערי/וצהרי יום וכל החברתיים נאלמים. כולל האופוזיציה המזוייפת. אולם לא כולם כך , אבל המעט מ-ח"כ הורחקו ממעמדם. הרעשנים מדושני העונג התקדמו
18:23 13.07.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
היה בוגר בית-רחמים
הגיס שלה אליהו מארק זל , נחלץ בחוהמ"פ להציל אם ובתה והוא עצמו טבע. בעוד ילדיו הפעוטים מחכים לאביהם בחוף הים. לפני כ-20 שנה לערך. אליהו מארק זל , אברך בוגר כולל בית-רחמים של הרב מאיר מזור מבני ברק. לארונה גם היה בן זיקרי זל , שהציל גם וטבע.
19:22 13.07.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר