סקר מנדטים חדש שפורסם הערב (ראשון) במהדורת החדשות המרכזית של ערוץ 13, מעלה כי ראש הממשלה בנימין נתניהו נחלש ויורד אל מתחת ה-40 מנדטים. ימינה בראשות נפתלי בנט נוסקת וכמעט מכפילה את כוחה. לראשונה מפלגת כחול לבן בראשות גנץ יורדת אל מספר חד ספרתי של מנדטים.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

(צילום: דובר ח"כ בנט)

על פי הסקר שנערך על ידי פרופסור קמיל פוקס, לו הבחירות היו נערכות היום הייתה מפלגת הליכוד מקבלת 38 מנדטים. בתואר המפלגה השנייה בגודלה מתחלקות יש עתיד בראשות יאיר לפיד והרשימה המשותפת עם 16 מנדטים כלת אחת.

מפלגת ימינה בראשות נפתלי בנט נוסקת למספר דו ספרתי ומקבלת 11 מנדטים. מפלגת כחול לבן בראשות בני גנץ מתרסקת ומקבלת 9 מנדטים בלבד.

עוד עולה מהסקר כי ישראל ביתנו מקבלת 8 מנדטים. ש"ס מקבלת 8 מנדטים. יהדות התורה 7 מנדטים ומפלגת מרצ מקבלת 7 מנדטיפ אף היא.

מפלגות העבודה, גשר ודרך ארץ לא עוברות את אחוז החסימה.