מוזיקה

בגלל נינט טייב: עיריית תל אביב יצאה בהחלטה קשה

בעיריית תל אביב החליטו להציב הגבלות חדשות על העובדים, בעקבות בתה של הזמרת נינט טייב שהגיעה לבקר את סבתא שלה העובדת בעירייה

נדבקה בקורונה, אחרי שהיתה ליד חולה מאומת
נדבקה בקורונה, אחרי שהיתה ליד חולה מאומת | צילום: פלאש 90

שבוע לאחר שהזמרת נינט טייב, נמצאה חיובית לנגיף הקורונה. היום (א') נחשף ב"ישראל היום" כי בעיריית תל אביב החליטו להגביר את ההגבלות על העובדים.

על פי הפרסום, למרות שילדיהם של עובדים רבים יצאו לחופש, הוחלט לאסור באופן גורף על כל עובדי העירייה להביא ילדים לעבודה. ההחלטה המורכבת, התקבלה בעקבות הביקור של אמליה טייב, בתה של נינט טייב שהגיעה לבקר את סבתא שלה העובדת בעירייה (אמו של יוסי מזרחי, בעלה של טייב). הביקור בעירייה התקיים, יום לפני שהתגלה כי נינט אובחנה כחיובית לנגיף הקורונה.

חדשות סרוגים

כזכור, לפני כשבועיים נינט ובתה נכנסו לבידוד, לאחר שהיו בקרבת חולה קורונה מאומת. ובשבוע שעבר נחשף כי נינט נמצאה חיובית לנגיף הקורונה.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות