
מכה קשה לתאגיד השידור "כאן": פחות מיממה, מאז שידור פרק הבכורה של סדרת המתח החדשה והמושקעת "טהרן" – תאגיד השידור חטף מכה קשה, זאת לאחר שהתגלה כי פרקים חדשים מהסדרה, שטרם שודרו הודלפו לרשת.
"טהרן": סוף סוף תחרות רצינית לפאודה | ביקורת טלוויזיה
מדובר באחת הסדרות המושקעות שנעשו כאן בישראל, שעוד בטרם שידורה הצליחה להימכר לשירות הסטרימינג של אפל בשווי המוערך במיליוני דולרים. הסדרה זכתה לביקורות ותגובות מעולות בכל הפלטפורמות, אך כנראה שעם ההצלחה והביקוש הרב מגיעים גם הבעיות.

היום (ג') פרקים 3, 4, ו-5 שעוד לא שודרו מתוך הסדרה 'טהרן' המונה סה"כ 8 פרקים-הופצו להורדה חופשית בקבוצות בטלגרם וכעת הנושא נמצא בבדיקה.
הסדרה 'טהרן', מגוללת את סיפורה של תמר רביניאן (ניב סולטן), האקרית צעירה מיחידת 8200 שמסופחת למוסד ונשלחת תחת זהות בדויה לטהרן למשימה מסוכנת, שאמורה לתמוך בתקיפת מתקני הגרעין באיראן. תמר, מוצאת את עצמה בעיר עוינת, תחת מצוד המאיים על חייה, חוברת לאקטיביסטים מקומיים ומתחברת לשורשיה המשפחתיים הנטועים באדמת איראן. בין כוכבי הסדרה: ניב סולטן, מנשה נוי, לירז צ'רכי, אסתי ירושלמי, וכן שון טאוב ונאביד נגהאבן ("הומלנד").
תאגיד השידור הציבורי 'כאן', מסרו בתגובה: "הנושא נמצא בבדיקה"

*הסדרה משודרת בכל יום שני בכאן 11, בשעה 21:15

נדפקתם ע"י האקר פרסי מתוחכם מכם!או חמינאי... לצערי,עד היום היו אולי סיבות להעדיף את ערוץ11(יעני ממלכתי...).אולם לאחרונה אתם הפכתם להיות אנטי ואנטי ואנטי.הורדת אראל וקלמן הוא דבר פעוט לעומת השנאה העצמית שלכם לכל מה שהוא יהודי:איך תכנית כמו "היהודים באים" אמורה להיות בקונצנזוס?! מה בדיוק רוצים היהודים האלה לספר?! הכל נגד האלהים נגד אבות האומי,הרס כל ההסטוריה היהודית.ואתם מתגאים איזו תכנית! וטוחנים לנו את המוח בקדימונים מעייפים של קבוצה עייפה שאין לה מה להמציא.אז היא הורסת במקום