החוק הנורבגי יוצא לדרך

שתיים סרוגות: גנץ נפגש עם הח"כיות החדשות

יו"ר כחול לבן בני גנץ נפגש עם ארבע חברות הכנסת חדשות שסיכמו את הצטרפותן לכחול לבן - מיכל קוטלר וונש, עינב קאבלה, תהלה פרידמן והילה שי, שתיים מהן סרוגות

(צילום: נעם מושקוביץ')

החוק הנורבגי יוצא לדרך. ראש הממשלה החליפי ויו"ר כחול לבן, בני גנץ, סיכם היום (ד') עם השרים חילי טרופר, יזהר שי, אלון שוסטר, אסף זמיר ומיכאל ביטון, על התפטרותם מהכנסת בעקבות כניסתו לתקוף של החוק הנורבגי.

בעקבות התפטרות השרים, יכנסו לכנסת ארבע חברות כנסת חדשות שסיכמו את הצטרפותן לכחול לבן- מיכל קוטלר וונש, עינב קאבלה, תהלה פרידמן והילה שי.

מיכל אלטשולר
מיכל אלטשולר
(נעם מושקוביץ')

שתי סרוגות נכנסות לכנסת

ברשימה יש שתי ח"כיות סרוגות: מיכל קוטלר וונש הוצבה ברשימה מטעם 'תל"ם' של בוגי יעלון ונכנסה במקומו של גדי יברקן שערק לליכוד ערב הגשת הרשימות. תהלה פרידמן הוצבה ברשימה מטעם 'יש עתיד' וגם היא הודיעה שהיא תומכת בהקמת הממשלה ועברה לכחול לבן.

היום קיים גנץ פגישה ראשונה עם חברות הכנסת המיועדות ובירך אותן על הצטרפותן הצפויה.

חברי הכנסת שייכנסו בעקבות החוק הנורבגי (חברי הכנסת שייכנסו בעקבות החוק הנורבגי)

ח"כ נוסף שייכנס לכנסת בעקבות ההתפטרות הוא יוראי להב – מטעם יש עתיד, שיישאר ב'יש עתיד'.

המפלגות החרדיות יכניסו עוד 3 ח"כים חדשים כל אחת והליכוד שני ח"כים, בהם סרוג נוסף – חבר הכנסת לשעבר אריאל קלנר. טרם פורסם מי מהשרים בש"ס ובליכוד יתפטר במסגרת החוק הנורבגי. ביהדות התורה יהיו אלה ליצמן, פרוש ומקלב.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

3
סרוגות??
17.06.20

גנץ שלף את איבר מינו בפגישה?

הצטרפו אלינו