חדשות

מועצת יש"ע לנתניהו: "אל תכנע לאיומים של השמאל"

מועצת יש"ע פנתה הבוקר לראש הממשלה בנימין נתניהו וקראה לו שלא להכנע ללחץ השמאל והערבים. הקריאה באה לאחר הפרסומים בכלי התקשורת לפיהם נתניהו מתכוון לבצע סיפוח והחלת ריבונות חלקיים על פי תכנית פעימות

((צילום: גרשון אלינסון/פלאש90))

בעקבות הפרסומים הבוקר (ד') לפיהם נתניהו מתכוון לבצע סיפוח והחלת ריבונות חלקיים על פי תכנית פעימות, פונה מועצת יש"ע לראש הממשלה וקראה לו שלא להכנע ללחץ השמאל והערבים.

״אדוני ראש הממשלה אל תיכנע ללחץ ולאיומים של השמאל והערבים, אנחנו קוראים לך לעשות מהלך היסטורי ולהחיל עכשיו ריבונות מלאה על כל יישובי יהודה שומרון ובקעת הירדן כפי שהתחייבת לאזרחי ישראל בבחירות, בלי הקפאה ופעימות ובלי מדינה פלסטינית שתפגע בשלמות ארצנו, תסכן את עתיד ההתיישבות ואת בטחונם של אזרחי ישראל."

(עמוס בן גרשום, לע"ם)
מועצת יש"ע מעניקה שי לנתניהו. צילום ארכיון: גרשון אלינסון/פלאש90 (מועצת יש"ע מעניקה שי לנתניהו. ארכיון (צילום: גרשון אלינסון/ פלאש90))
דילמוני מופת
דילמוני מופת| צילום: אין עדיין מפות. יגאל דילמוני

הגשנו לך את ״מפת ההתיישבות״ ששומרת על האינטרסים הלאומיים והבטחוניים של מדינת ישראל, אמץ אותה וקבע מורשת לדורות״

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

1
סיפוח-כבר-ביום-ראשון
17.06.20

אוי כמה שאתם תמימים ביבי התחייב לטראמפ למדינה פלשתינית - זה התנאי של האמריקאים להחלת ריבונות. עכשיו בואו נחשוב ביחד: איזו התחייבות יותר חשובה לביבי: זו שנתן למצביעיו לפני הבחירות או זו שנתן לטראמפ????

הצטרפו אלינו