יו"ר סיעת תל"ם, משה בוגי יעלון, הגיב היום (שני) להתקפלות מפלגת כחול לבן בפני ראש הממשלה, בנימין נתניהו, בעניין אבטחת תפקידו כראש הממשלה החליפי.
על פי ההחלטה אליה הגיעו הצדדים, במידה ובג"צ יפסול את מוסד ראש הממשלה החליפי, הכנסת תפוזר ונתניהו יהיה ראש הממשלה עד לאחר הבחירות. בתמורה, כחול לבן תקבל את החוק הנורווגי.
יעלון: "הנאשם נתניהו הצליח לסחוט מבני גנץ פסקת התגברות על בג"צ ללא חקיקה וללא רוב של 61, אלא בתמורה לעוד ג'ובים ("החוק הנורבגי"). כך נראית ממשלה פריטטית? כך נראים סוחט ונסחט! כך גם לא מונעים בחירות רביעיות!".
במהלך היום לחצו במקביל גורמים ביהדות התורה גם מהכיוון שלהם להעברתו של החוק שיעניק לסיעה עוד 3 חברי כנסת, לכחול לבן 5 ח"כים, לש"ס 3 ח"כים, לליכוד 2 ח"כים ובסך הכל כניסתם של עוד 12 חברי כנסת חדשים.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים