כחול לבן והליכוד הגיעו להסכמות, לפיהם, המפלגות יתקנו את ההסכם ויבטיחו את כהונתו של נתניהו כראש הממשלה החליפי בעוד שנה וחצי. בתמורה: החוק הנורבגי יעלה היום להצבעה סופית במליאה.
לפי הפשרה שהושגה בין הצדדים לאחר יום מתוח בין הסיעות הקואליציה הסכימו כחול ולבן והליכוד לתקן את ההסכם שנחתם בין נתניהו ולהבטיח את כהונתו של ראש הממשלה החליפי בעוד שנה וחצי.

גורמים בכחול לבן ובליכוד אומרים כי הושגה הסכמה עקרונית כי במידה ובג"ץ יתערב בהסכם הקואליציוני הם יאפשרו את פירוק הממשלה והליכה לבחירות, אך כל זאת בעוד 18 חודשים.

במהלך היום לחצו במקביל גם גורמים ביהדות התורה, יו"ר דגל התורה, ח"כ משה גפני, גם מהכיוון שלהם להעברתו של החוק שיעניק לסיעה עוד 3 חברי כנסת, לכחול לבן 5 ח"כים, לש"ס 3 ח"כים, לליכוד 2 ח"כים ובסך הכל כניסתם של עוד 12 חברי כנסת חדשים.
מה דעתך בנושא?
3 תגובות
1 דיונים
ערן שרון
בנימין נתניהו מנהיג ענק והשם איתו
18:32 15.06.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אממממ
ויהיו בחירות נוספות ממש בקרוב.
18:50 15.06.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
גנץ, אדיוט מושלם
ביבי מנצל אותו לצרכיו. נגדינו.
16:36 15.06.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר