גבר שנולד בת? תכינו 'יד ושם' חדש לאנושות כולה
בעקבות הזמנה להרצאה של טרנסג'נדר משיב הרב יוסף זייני: תכינו 'יד ושם' חדש לאנושות כולה ולכל אלו שהתבלבלו עד שלא יודעים להבחין בין אביהם לבין אמם וששניהם נחוצים להם יותר מאוויר.

שאלה
קיבלתי הזמנה מהעבודה לבוא ולשמוע הרצאה של "גבר שנולד בת, עבר שינוי מהקצה אל הקצה והוכיח מעל כל צל של ספק שכשאדם לוקח אחריות על גורלו – החלום הופך למציאות".
בהרצאה הוא חושף: "איך נולד בת אך מעולם לא הרגיש ילדה, נערה ובטח לא אישה. איך בחר לשחרר את נפשו הכלואה מה"אריזה" הלא מתאימה".
איך אני צריך להתייחס להזמנה כזו?
תשובה
היו לפני 100 שנה יהודים בגרמניה שתרמו לפני מלחמת העולם הראשונה משנת 1910 עד 1914 שווי של 5 מיליארד מרקים גרמניים למוזיאונים שם, על האדמה הטמאה ההיא.
והם הרגישו את עצמן שממש חווים חוויה גרמנית סוחפת וחשו שעברו שינוי דראסטי מיהודי פרימיטיבי לגרמני נאור ושיתפו את חבריהם בתחושה הנפלאה הזאת והתמכרו אליה. הם השילו מעצמם את כובד הישן והמיושן ונעשו ממש בריאה חדשה… את ההמשך נא לבדוק ב'יד ושם'.
תכינו 'יד ושם' חדש לאנושות כולה ולכל אלו שהתבלבלו עד שלא יודעים להבחין בין אביהם לבין אמם וששניהם נחוצים להם יותר מאוויר.
ואוי לבוחרים לנשום גז תרבותי רעיל ולהתפאר בו כמו העמלקים של הדור הקודם.
ב"ה אנו בטוחים שעל כדור הארץ תישאר לעולם, פליטה שפויה והיא עם ישראל ותורתו הנצחית. ונצח ישראל לא ישקר.
==
הרב יוסף זייני הוא רב שכונה ד' באשדוד
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו