מדברות אופנה תוכנית חדשה באתר סרוגים בהנחיית חלי בן שחר מדי שבוע תארח חלי, כתבת אופנה מזה חמש שנים, אושיות מהתעשייה מומחיות בתחומן וביחד ידברו על הנושאים הכי רלוונטים ומעניינים.
צפו:
התוכנית הראשונה עוסקת בתעשיית האופנה המתאוששת ממשבר הקורונה בעוד הווירוס עדיין חי וקיים. בדיון לקחו חלק שתי מעצבות בעלות מוניטין בתחומן. רחלי זילברשטיין בוגרת 'שנקר', מעצבת אופנה ובעלת המותג ROZ. עדי רפלד פודהורצר בוגרת 'בצלאל', סטייליסטית מעצבת תכשיטים ויודאיקה.
השאלות שעולות במהלך התוכנית מביאות הצצה לעולמן של מעצבות בזמן משבר הקורונה. איך מתמודדים עם נקודות מכירה סגורות? איך משמרים את היצירתיות כשאין תערוכות ושבועות אופנה להשראה? האם העתיד הקרוב של האופנה מסתמך על המלאים של נחלת בנימין בלבד? האם נשים ימשיכו לקנות הוט קוטור כמו פעם וכמובן על הקולקציות הקרובות שלהן ואיך זה להיות מעצבות דתיות בתוך תעשיה חילונית.
בתום כל תוכנית תתארח מומחית לטיפ אחד והפעם איך מתאפרים עם מסכה? שאלה שעליה תענה המאפרת המובילה
מור שפייזר גוטמן שאף איפרה את מנחת התוכנית בפרק זה. הטיפ של מור עוסק באיפור החלק העליון של הפנים שמחוץ למסכה. וכולל טיפ מעניין לסידור גבות ללא שכבת צבע.
אהבתן? רוצות עוד? יש נושאים שמעניינים אתכן? חושבות שאתן חייבות לקחת חלק בפאנל? כתבו לנו בתגובות וכמובן שתפו

מה דעתך בנושא?
8 תגובות
0 דיונים
רות
סוף סוף תוכנית אופנה מרעננת
23:45 16.06.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חני
אהבתי. תוכנית מרעננת
23:16 15.06.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
פייגי
תוכנית כלבבי! מנחה מהממת ונשות פאנל מעניינות! שאפו ובהצלחה❤️
23:28 14.06.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מיכל
טוב שהסרוגות יוצאות מהקופסה נהנתי מאוד ממתינה להמשך. !
13:22 14.06.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דליה
יופי של מדור !!! בהצלחה.
19:20 12.06.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מיכל קרוני
חבל שכל הנשים שהובאו בסרטון מייצגות רק את המגזר הדתי לייטי (כפ"ג\גב"ש) ורוב נשות הדת"ל שמכסות ראשם והולכות בצניעות מהמממת לא מיוצגות
00:14 11.06.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מישהי
הגיע הזמן שתחשפי גם נשים שלא מקורבות לצלחת שלך. ובכלל יש לשמור על צניעות כשאת מייצגת ציבור דתי ולפחות להקפיד על כיסוי ראש. קצת יראת שמיים לא תחסר לך.
19:31 10.06.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ליאת
אחלה תוכנית !! ומנחה מהממת
18:50 10.06.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר