חדשות

גיא פלג: הפוסט שרץ בשמי – פייק

הפרשן המשפטי של חדשות 12, גיא פלג מסביר כי הפוסט שרץ בשעות האחרונות בשמו הוא "פייק" וכי הוא מעולם לא אמר את הדברים המיוחסים לו בציטוט: "אני טוען בדיוק להיפך"

גיא פלג: הפוסט שרץ בשמי – פייק
צילום: (צילום: משה שי/ פלאש90)

הפרשן המשפטי של חדשות 12, גיא פלג, – המציג ברוב דיווחיו עמדה לעומתית לזו של ראש הממשלה בנימין נתניהו – מסביר כי הפוסט שרץ בשעות האחרונות בשמו הוא "פייק" וכי הוא מעולם לא אמר את הדברים המיוחסים לו בציטוט.

ברשתות החברתיות מופץ צילום מסך בו נכתב: "גיא פלג בתכנית הרדיו: צריך לא רק לחנוק את ביבי משפטית, אלא גם כלכלית, רק ככה הוא ילך ולכן אסור לאפשר לו עזרה כלכלית מבני משפחתו".

(צילום מסך מתוך טוויטר) ((צילום מסך מתוך טוויטר))

פלג כאמור התקומם על הפצת הפוסט השקר ואמר כי "את הפייק הזה דוחפים בכל הכוח. מעולם לא אמרתי דברים כאלה ולא דומים".

פלג אף ציין כי "להיפך, אני סבור שעל וועדת ההתרים לאשר לנאשם לקבל תרומה למימון הגנתו ולו רק כדי שלא תטען טענה כי לא התאפשר לו להתגונן מפני האישומים".

תגובות

22
17
שלום
31.05.20

חוות דעת פחדנים

16
זאב
31.05.20

פלג בעל סגנון דיבור דוחה ולא רק דיבור

15
פלג יהודי?
31.05.20

פלג מדבר כגנגסטר מתנהג כגנגסטר אז הוא גנגסטר יש לו לפלג פרצוף של רוצח מהמאה ה18

1
גד
31.05.20

פלג ? נקי כפיים,וישר !!!! אןתם קוקסינלים מהימין,אותכם צרך לגלגל בזפת, ולאחר מכן בנוצות חבורת זבלים

2
פלג=נייר טואלט
01.06.20

בכמה חנויות מוכרים נייר טואלט עם דמות גיא פלג בית המשפט יאמר, כי זה במסגרת חופש הדיבור

3
פלג=נייר טואלט
01.06.20

קניתי 1000 חבילות נייר טואלט,לא רע. איש נבזה פלג