אתר הבית של המגזר הדתי
דואר אדום
זמני היום

משהו קטן וטוב: התוספת שתשמחו לאמץ לשולחן החג

לפעמים דווקא הפריטים הקטנים יכולים להיות הכי מפתיעים, בדיוק בשביל זה סידרנו לכם מתכון מיוחד לכדורי אורז וגבינה מטוגנים ונימוחים מבפנים וקריספים מבחוץ שתשמחו לאמץ בשולחן החג. זהירות ממכר!

מתכון לכדורי אורז וגבינה

מנות: כ-20 כדורים | חלבי

(צילום: נמרוד סונדרס/ מאסטר שף)

מצרכים:
3 כוסות אורז בסמטי לבן מבושל
150 גרם גבינת פרמזן מגוררת
150 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
צרור פטרוזיליה קצוצה
2 כפות רסק עגבניות
מלח ופלפל לפי טעם
ביצה
קמח

לטיגון:
3 ביצים
פירורי לחם מוזהבים
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
1. מערבבים היטב בעזרת הידיים את האורז עם הביצה, הקמח, הגבינות, הפטרוזיליה ורסק העגבניות. מתבלים במלח ופלפל.

2. יוצרים מתערובת האורז והגבינות כדורים בגודל פינג פונג ומצפים כמו שניצל, טובלים ראשית בביצה ואז בפירורי הלחם. חוזרים על פעולת הציפוי פעם נוספת.

3. מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הכדורים עד הזהבה.

הצעת הגשה: מסדרים בצלחת הגשה ומגישים לצד מטבלים אהובים.

רעיון למטבל פסטו ועגבניות מיובשות: מערבבים כף ממרח עגבניות מיובשות עם כף ממחר פסטו ו-1/4 כוס שמן זית עד לקבלת מרקן אחיד ומגישים.

בתאבון!

==============

המתכון באדיבות המותג מאסטר שף

אם בכתבה נמצאה טעות או פרסומת לא ראויה. דווחו לנו >
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
תגובה אחת מיין לפי
1
אבל כמה קמח?
אופיר | 27-05-2020 13:18
לא מצויין