חם לכם? קבלו 5 מתכונים לגלידות מדליקות וקלות
בגל החום המוגזם שהגיע אלינו, יש צורך חיוני אחד וברור לכולנו והוא: ארטיק. סידרנו לכם 5 מתכונים קלים ומדליקים לגלידות וארטיקים ביתיים שתשמחו להכין עם הילדים. צפו
1. גלידת פירות בשני מרכיבים בלבד | פרווה,טבעוני
מדובר בלהיט מרענן ובריא יותר מכל גלידה או ארטיק שתקנו בחוץ שעשוי מ-2 מרכיבים בלבד, מה שהופך אותו לקל ונגיש במיוחד להכנה עם הילדים.
מצרכים:
450 גרם פרי אהוב (בערך כ-4-3 אפרסקים לדוג')
1/4 כוס דבש
אופן ההכנה:
1. חותכים את הפרי לקוביות בינוניות, מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומקפיאים במשך כשעתיים.
2. מעבירים את קוביות הפירות הקפואים למעבד מזון יחד עם הדבש, וטוחנים עד לקבלת למרקם חלק.
3. יוצקים את התערובת לקופסה ומקפיאים עד להתייצבות מלאה (כ-3 שעות לפחות).
2. גומיגם: ארטיק עם דובוני גומי
ארטיק מרענן וצבעוני כובש את הרשת והחדשות הטובות שגם אתם יכולים להכין אותו בבית ממש בקלות ולהתפאר במעשה ידכם ברשתות החברתיות. אין ספק שזו גם אחלה אטרקציה, לקראת סיום החופש. לצפייה במתכון לחצו כאן
3. קוקילידה למשקיעים | חלבי
אם אתם יותר בכיוון שרוצה להשקיע על רענון טעים במיוחד, עוגיות עם גלידה ושוקולד, או קוקילידה כמו שכולם אוהבים לקרוא לזה. הן ללא ספק הלהיט הבא בשבילכם לקיץ הקרוב • לצפייה במתכון לחצו כאן
4. ארטיק פירות פוטוגני | פרווה, טבעוני
מעבר לכך שמדובר באחת הדרכים הכי קלות ובריאות לרענן את החום, מדובר בארטיק ביתי ופוטוגני שהצליח לכבוש כבר את האינסטגרם- עכשיו זה הזמן להכין אותו בעצמכם.
מצרכים:
1 כוס מי קוקוס (אפשר להחליף במיץ תפוחים/תפוזים)+ מיקס פירות חתוכים (מומלצים: קווי, מנגו, פטל, דובדבנים, פירות יער ועוד)
אופן ההכנה:
1. חותכים את הפירות ומסדרים אותם בתבניות להכנת ארטיקים(אם אין אפשר בכוסות חד פעמיים)
2. יוצקים על הפירות את מיץ הקוקוס, מוסיפים מקלות ומכניסים למקפיא לפחות במשך שעתיים וחצי לפני ההגשה. ניתן לשמור במקפיא עד שבועיים.
5. נגיסי גלידה מצופים שוקולד | חלבי
אם ממש לא מתחשק לכם לשדרג את הגלידה הקיימת בבית, המתכון הבא במיוחד בשבילכם: נגיסי גלידה עם פצפוצי אורז שתרצו לנשנש בכל רגע. לצפייה במתכון לחצו כאן
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו