ל"ג בעומר תש"פ

הרב אליהו במירון: "נשתדל להיות שליחים של כולם פה"

עם פתיחת אירועי ל"ג בעומר במירון, הרב שמואל אליהו התייחס בראיון לסרוגים לחגיגות בצל מגבלות הקורונה: "אנחנו נשתדל להיות שליחים של כל מי שרצה לבוא להיות פה"

((צילום: סרוגים))

עם פתיחת אירועי ל"ג בעומר תש"פ במירון, הרב שמואל אליהו התייחס הערב (שני) בראיון לסרוגים לחגיגות בצל מגבלות הקורונה והשפעתה על החג.

WhatsApp Video 2020-05-11 at 19.46.58| צילום: (צילום: סרוגים)

"כל יהודי היום מרגיש את ההשתוקקות הגדולה לבוא לפה – וההשתוקקות זה העיקר" אמר הרב. "באנו לפה כי אנחנו מחפשים את מה שמשמח, ונחפש בכל פינה את האלוקות המשמחת. אנחנו נשתדל להיות שליחים של כל מי שרצה לבוא להיות פה".

"אומרים על ספר הזוהר נכתב כדי להוציא את ישראל מהגלות. כל הכתיבה והמטרה של ספר הזוהר היא שהיא נכתבה כדי שעם ישראל יקבל את ההבנות הנכונות ובאמצעותם יצא מהגלות ברחמים. אנחנו כל החיים שלנו עסוקים בלצאת מהגלות הנפשית והפיזית".

בסיכום הביא ברכה על רקע המצב הפוליטי בישראל: "אנחנו מתפללים שיהיה טוב לעם ישראל ולממשלת ישראל, שתהיה אחדות, אחווה, אהבה, שלום ורעות".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

11
סרוג
11.05.20

פרק 965: שמוליק וקופסת הגפרורים הפלאית בפרק זה ילד הפלא שמוליק מצפת ממריא מהר כנען על קופסת גפרורים ומצית את ההדלקה של הרשבי עם גפרור אחד ביד שמאל. נפלאות הן דרכי עיתון סרוגים ויחידת יחסי הציבור של הילד שמוליק מצפת.

הצטרפו אלינו