במוקד מד"א התקבל לפני זמן קצר (ראשון) דיווח על אישה מחוסרת הכרה בביתה בעיר בת ים. חובשים ופראמדיקים של מד"א שהגיעו לביתה של האשה ברחוב יוספטל דיווחו כי היא נמצאה ללא סימני חיים – וקבעו את מותה במקום.

במקביל נמסר ממשטרת ישראל כי החשוד ברצח נעצר והועבר לחקירה. על פי הדיווחים מדובר בבעלה של האישה, שהתקשר למשטרה והודה כי רצח אותה בדקירות. במשטרה חושדים כי הגבר בן ה-50 היה תחת השפעת אלכוהול בעת האירוע. בהמשך דווח כי הוא ריצה בעבר עונש מאסר בגין תקיפתה.
האירוע הנוכחי הוא מקרה הרצח השני של אישה בידי בעלה בשבוע האחרון. ביום רביעי האחרון דווח כי מאנדפרו אלאזה בן ה-37 רצח את אשתו בדירתה בחולון, ככל הנראה בעקבות וויכוח שפרץ בין בני הזוג. המשטרה פתחה במצוד אחריו ופנתה לציבור בבקשה לסייע במציאתו. לפי הודעת המשטרה, אלאזה נעצר באוגוסט האחרון בעקבות מעשי אלימות כלפי האישה ונידון ל-10 חודשי מאסר – אותם סיים לרצות לפני כחודש.
תגובות
יום א נרצחה אחיופית. יום ב נרצחה רוסיה וחוזר חלילה. יום ג אוקראינית. יום ד חבשית יום ה סודנית וחוזר חלילה
זו לא היתה אתיופית בכלל. אלה אריתראים לא אתיופים. תלמד להבדיל
גם הגברים המרוקאים ועיראקים תימנים אונסים את ורוצחים נשים שלכם
הגברים המזרחים יותר גרועים מהאתיופים ומהרוסים חחחחח
גם המרוקאים ועיראקים תימנים אונסים את ילדיהם תתתת
הגברים הלבנים אונסים את ילדיהם ורצחים את נשים רוצחים
רצח אישה יש מכל העדות לא רק אצל האתיופים ורוס חחח
בושה מה יהיה עם השחורים???
רצח אישה יש מכל העדות מרוקאים עיראקים תימנים חח
גם הגברים המרוקאים ועיראקים ותימנים אונסים את הבנות שלכם ורוצחים את נשים שלכם