מה עושים עם החרוסת שנשארה מליל הסדר?

אז יש כמה דברים שאפשר לעשות ולפנק בעזרתם את בני הבית.

יוגורט חרוסת

הראשון, הפשוט והטעים הוא יוגורט חרוסת.

כל מה שצריך זה גביע יוגורט חמוץ לערבב אותו בקערה עם כפית חרוסת והנה לכם יוגורט פירות טעים להפליא.

כדורי חרוסת

כמו כדורי שוקולד, כדורי חרוסת, גם כאן זה פשוט וקל.

כל מה שצריך זה שברי שקדים, או אגוזים קצוצים, או שניהם יחד וקוקוס טחון.

יוצרים כדורי חרוסת כשמידי פעם טובלים את הידיים בקערה עם מים, מגלגלים את הכדורים בערבוב עם שברי השקדים/ האגוזים / יחד מצפים בקוקוס טחון ומכניסים אותם למקפיא לשעה.

גלילות חרוסת

100 גר' חמאה

200 גר' קמח תופח כשר לפסח

2 חלמונים

רבע כוס קרם קוקוס

שופכים את כל המצרכים לבלנדר, מערבבים עד לקבלת מרקם חלק ואחיד. במקרה הצורך ניתן להוסיף מעט מים קרים.

מרדדים בעזרת 2 ניירות אפיה מורחים חרוסת ומגלגלים לרולדות.

את הרולים חותכים בעזרת סכין חדה עד לאמצע.

אופים בחום של 180 מעלות, עד שהמאפה משחים קלות, מחכים שיתקרר מעט ואז חותכים לעוגיות. ניתן לבזוק אבקת סוכר מעל. בתיאבון