חדשות

בנט בבני ברק: "ערוכים לפעול בכל עיר שבה נצטרך"

מהלך ביקור של שר הביטחון בעיר בני ברק, הוא התייחס לניהול מטה המאבק בהתפשטות נגיף הקורונה בעיר: "חילקו 12,000 מנות חמות, צה"ל ופיקוד העורף ערוכים לפעול בכל עיר שבה נצטרך"

בנט בבני ברק: "ערוכים לפעול בכל עיר שבה נצטרך"
צילום: (צילום: לשכת שר הבטחון)

במהלך ביקור שר הביטחון, נפתלי בנט, בעיר בני ברק, הוא ביקר בחמ"ל המרכזי, הוא פגש את אלוף (במיל׳) רוני נומה, המנהל את מטה המאבק בהתפשטות נגיף הקורונה בעיר, את גורמי פיקוד העורף ואוגדה 98 הנמצאים בעיר מאז יום חמישי ואת מפקדי חטיבת הצנחנים.

בנט קורונה לשכת שר הבטחון
בנט קורונה לשכת שר הבטחון| צילום: (צילום: לשכת שר הביטחון)

השר קיבל סקירה על פעילות הכוחות בסיוע לאוכלוסיית בני ברק ועל התנהלות התושבים מאז הוטלו עליהם המגבלות שסוגרות את העיר ואת התנועה.

פגש את אלוף (במיל׳) רוני נומה, המנהל את מטה המאבק בהתפשטות נגיף הקורונה בעיר, את גורמי פיקוד העורף ואוגדה 98 הנמצאים בעיר מאז יום חמישי ואת מפקדי חטיבת הצנחנים. השר קיבל סקירה אודות פעילות הכוחות בסיוע לאוכלוסיית בני ברק ועל התנהלות התושבים מאז הטלת מגבלות התנועה על העיר בסוף השבוע.

בנט קורונה לשכת שר הבטחון 1
בנט קורונה לשכת שר הבטחון 1| צילום: בנט בבני ברק (לשכת שר הבטחון)

"במהלך היום בעיר בני ברק, צה"ל, אוגדה 98 של הצנחנים, חילקו 12,000 מנות חמות לתושבי בני ברק: לקשישים, לאנשי רווחה, לחבר'ה שלא יכולים לצאת מהבית. צה"ל ופיקוד העורף ערוכים לפעול בכל עיר שבה נצטרך. זה מחמם את הלב. ביחד אנחנו נתגבר על הקורונה".

תגובות

3
3
אבנר
05.04.20

היי בני שכחת לגנות את הכלבה שהשתלחה ביהודים האוטנטיים.חילונים הביתה ההצגות שלכם לא מרשימות אף אחד

2
א
05.04.20

יש אנשים שלא קיבלו כלום, לאן אפשר לפנות? מספר טלפון?

1
ג'ני
06.04.20

בני ברק נפתלי בנט אישיות חזקה נולד להיות מנהיג הוא נולד בשביל זה. איש טוב, חכם ופיקח. יישר כוח!