בהתאם לפרסום בסרוגים, בימים האחרונים העבירו הליכוד הצעה לימינה לשני תיקים, בכיר ומשני אך בימינה דורשים 3 תיקים וטוענים כי ההצעה לא מתקרבת.

השר יריב לוין העביר לימינה הצעה לקבל את תיק החינוך  בנוסף לתיק זוטר לבחירתם ממה שנשאר בידי הליכוד, בהצעה אחרת דובר על חצי קדנציה תיק השיכון וחצי שני חוץ. בנוסף, תיק שיתוף הפעולה האזורי לכל הקדנציה, אך ימינה דורשים 3 תיקים, בהם אחד בכיר ועוד 2 משניים, כשעל התיק השלישי תהיה רוטציה בין שניים מארבע הבכירים. הוא גם יענה גם על ההבטחה של ראש הממשלה נתניהו לתיק לרב רפי פרץ.

גורם בימינה בתגובה: "ההצעה שהועברה איננה ראויה להיקרא הצעה".

מהבוקר אומרים גורמים בציונות הדתית לסרוגים כי "אם נתניהו יפקיר את הציונות הדתית, זה יתנקם בו". הדברים מגיעים בתגובה לההערכות במערכת הפוליטית כי במסגרת המשא ומתן להקמת ממשלת אחדות, ימינה עלולה להישאר באופוזיציה לאחר שלא תקבל הצעה הגונה מהליכוד במטרה שיהיו חלק.

מוקדם יותר דווח כי נתניהו מתכוון להעביר את תיק החינוך מימינה לכחול לבן, וזאת למרות שהבטיח לרב רפי פרץ כי תיק החינוך יישאר בידו בתמורה להפרת ההסכם עם איתמר בן גביר וחבירתו לנפתלי בנט ובצלאל סמוטריץ' במפלגת 'ימינה'.