מגיפת הקורונה.

החזן יצחק מאיר הלפגוט, מגדולי החזנים בעולם היהודי, אושפז בבית חולים בניו יורק לאחר שאובחן כחולה קורונה. מצבו מוגדר יציב.

בני רוגוזינסקי, ידיד המשפחה וחזן בעצמו, סיפר על מצבו של הלפגוט וביקש להתפלל לרפואתו: "התבקשתי על ידי משפחת הלפגוט לשתף את הציבור ולהתפלל לרפואת חבר יקר שלי – החזן יצחק מאיר הלפגוט", צוטט ב'ישראל היום'.

עוד הוא סיפר: "הוא נמצא בבית חולים כשמצבו יציב, נלחם בנגיף הקורונה .בבקשה התפללו לרפואתו. שמו העברי הוא יצחק מאיר בן חיה פסיה. בתקווה לשמוע חדשות טובות. אעדכן עוד כשאדע יותר".

הלפגוט, בן 51,  הוא אחד מהחזנים הבולטים ביותר כיום. הוא נולד בבני ברק, ומתגורר כיום בשכונת בורו פארק בניו יורק. בין היתר שימש בעבר כחזן הראשי של הקהילה היהודית בפרנקפורט וכיום משמש כחזן בבית הכנסת הגדול 'פארק איסט' במנהטן. במקביל הופיע מול עשרות אלפים במסגרת קונצרטי חזנות בארץ ובעולם.

על פי הדיווח ב'ישראל היום', השמועות על מצבו הבריאותי נפוצו במהירות בקבוצות הוואטסאפ, כשרבים טוענים כי מצבו קשה. עם זאת, אין לכך שום סימוכין כרגע.